Wessel Kersting Wessel Kersting
25/06/2024 08:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/06/2024 17:20

Gaming boom in crypto: analisten zien deze koers verdubbelen

Immutable-DARA
Analyses
Gaming boom in crypto: analisten zien deze koers verdubbelen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Immutable X (IMX), een toonaangevend platform voor NFT’s en gaming op Ethereum, wordt vandaag uitgelicht.

De medeoprichter van Immutable X heeft aangegeven dat het bedrijf in de eerste vijf maanden van 2024 meer samenwerkingen heeft gesloten dan in het geheel 2023, dat al een recordjaar was.

Het gaat in totaal om 147 games, wat neerkomt op bijna één game per dag. Bovendien werd ongeveer drie maanden geleden de Immutable zkEVM in bèta gelanceerd. Met de geplande lancering van meer dan 60 games in de komende vijf maanden, kan deze groei de koers van IMX positief beïnvloeden.

In onze Discord-omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Technische analyse immutable X (IMX) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs IMX op hun watchlist gezet. Zij deelde hier onlangs ook een eerste update voor. Zo zeiden zij hier volgende over de coin:

“IMX lijkt op een cruciaal punt te staan. Na een flinke daling heeft de koers nu de blauwe steunzone bereikt, die samenvalt met de 61,8% en 76,8% Fibonacci retracement niveaus tussen de $1,18 en $1,73. Deze zone kan mogelijk dienen als een belangrijk steungebied.

 

Op dit moment willen we zien hoe de koers in deze zone reageert. Als de ondersteuning hier standhoudt, verwachten we een potentiële ommekeer naar boven. Het eerste weerstandsniveau dat we dan in de gaten houden, ligt rond de $2,12, wat samenvalt met de 50% Fibonacci retracement.

 

Blijft de koers boven deze ondersteuningszone, dan zien we op de langere termijn mogelijkheden voor een verdere stijging richting de hogere Fibonacci niveaus, zoals $2,98 en mogelijk zelfs $3,76. We blijven bullish ten opzichte van IMX zolang de koers boven deze kritieke ondersteuningszone blijft.”

Datum analyse: 21 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/xdSWys74/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Groot aantal crypto-wallets in gevaar door grootschalige hack
Groot aantal crypto-wallets in gevaar door grootschalige hack
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Thorchain (RUNE) daalt dieper dan verwacht, maar kan met 100% stijgen
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto kan snel weer sterk stijgen door vervroeging AI-fusie
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
PEPE klaar voor sterke groei door upgrades, zeggen crypto-experts
Populaire AI crypto vindt bodem en lijkt klaar voor sterke stijging
Advertentie