Wessel Kersting Wessel Kersting
2 min. leestijd

Cardano koers wil omkeren voor grote update, maar analisten huiverig

Cardano-ADA
s
koers-icon
Analyses
Bitcoin worstelt met $61.000, maar Avalanche en AI-tokens stijgen hard

Foto: tomeqs/Shutterstock

Cardano (ADA) is een blockchain-platform dat zich richt op een wetenschappelijke benadering. Voor cardano staat er een belangrijke upgrade, de “Chang” hard fork, voor de deur. Deze upgrade zal het netwerk verbeteren door nieuwe functies voor gedecentraliseerd bestuur en betere prestaties te introduceren.

Hieronder werpen we een blik op een recente analyse die we eerder hebben gedeeld in onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse cardano (ADA) koers

De analisten van Crypto Insiders zijn nog niet helemaal tevreden over de progressie die ADA maakt. Toch verwachten zij op de langere termijn een stijging te zien, legden ze onlangs uit in Discord:

“De huidige stand van zaken voor ADA baart ons enige zorgen. Hoewel ADA geen duidelijke 5-wave structuur heeft neergezet, zien we wel dat de structuur gebroken wordt, wat op zichzelf een positief signaal kan zijn. Dit, in combinatie met de volumes die wijzen op een mogelijke trendomkeer, geeft ons hoop op een positieve ontwikkeling.

 

Desalniettemin, is het belangrijk om het orderblok (OB) nauwlettend in de gaten te houden. Mocht dit orderblok doorbroken worden, zou dit onze positieve kijk kunnen temperen. We hebben onze posities behouden maar hebben daarom de stop-loss geplaatst op het invalidatiepunt.

 

Voor nu blijft er weinig veranderd ten opzichte van eerdere technische analyses. Echter, mocht ADA onder het invalidatiepunt komen, zien we voorlopig geen reden om bullish te blijven. We blijven de situatie nauwlettend volgen in Discord.”

Datum analyse: 30 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/bhEbOlev/

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk – eindigde in nachtmerrie
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen – waarschuwing voor senioren
Bitcoin kan dit weekend onder $50.000 duiken, waarschuwt Arthur Hayes
Waarom daalt de bitcoin koers vandaag zo hard?
Solana ziet activiteit afnemen nu memecoin hype afneemt
Solana-gebruikers opgelet: Tokens kunnen plots vernietigd worden
Bitcoin crash: crypto markt met $200 miljard gedaald
Cryptobeurs maakt eerste 1.000 Nederlanders die zich aanmelden PEPE miljonair
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Artificial Superintelligence Alliance staat op randje van afgrond
Artificial Superintelligence Alliance staat op randje van afgrond
Waarom Ripple (XRP) nog een flinke crash kan maken
Waarom Ripple (XRP) nog een flinke crash kan maken
Solana lijkt klaar voor 80% rally naar $240 ondanks marktdaling
Solana lijkt klaar voor 80% stijging ondanks huidige marktdaling
Advertentie