Roan Egberts Roan Egberts
30/06/2024 06:07 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/06/2024 16:01

Wereld Social Media Dag: dit zijn onze socials & winactie komt eraan

Nieuws
Wereld Social Media Dag: dit zijn onze socials & winactie komt eraan

Foto: Photo For Everything/Shutterstock

Vandaag, 30 juni 2024, is het wereldwijd Social Media Dag. Deze dag werd in 2010 opgericht om de impact van sociale media te erkennen en te vieren. Crypto Insiders heeft maar liefst negen sociale media-accounts op verschillende platforms. Bovendien komt er een winactie aan, lees daarom snel verder zodat je weet wat je hiervoor moet doen!

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Social Media dag

Op Social Media dag wordt gevierd om extra aandacht te geven aan het digitaal contact leggen en informatie te delen met mensen op de socials. Het is een dag waarop gebruikers, content creators, bedrijven en influencers de invloed en betekenis van sociale media erkennen.

De datum waarop dit gevierd wordt is ook gekozen door een bewuste reden. 30 juni kan symbolisch gezien worden als een moment midden in het jaar.  Voor Mashable, de website die de dag in het leven heeft geroepen, een mooi moment om terug te blikken.

Advertentie

Winactie en kanalen van Crypto Insiders

Om te beginnen verwijzen wij onze lezer graag naar het eerste sociale media-account van Crypto Insiders (CI). Deze kan men vinden op de ‘socials voor profs’: LinkedIn. Door te klikken op het woord wat onderstreept is (dit geldt ook voor de andere kanalen die toegelicht worden) kom jij bij het juiste platform terecht.

Het LinkedIn platform wordt zakelijk beschouwd en er wordt hier ook “serieuzer” nieuws gepost. Denk aan nieuwsberichten omtrent regelgeving in crypto, crypto bedrijven, analyses, mijlpalen van CI, vacatures en nog veel meer.

Dan het volgende sociale media-account: TikTok. Vaak bekend onder jongeren, en terwijl het begon als dansapp, is de content nu erg divers. Hier zijn we pas mee begonnen, maar er zijn al een aantal korte filmpjes te zien over crypto. Nog niet bekend mee? Waag het een poging om te zien of het wat voor jou is!

Instagram is het derde account. Daar zal ook de winactie op gehouden worden! Op het kanaal wordt doorgaans luchtig en belangrijk nieuws gedeeld met meer dan 12,6k volgers. Ook deze volgers hebben kans om de maandelijkse crypto quiz, dat over het nieuws gaat in de afgelopen maand, te winnen. Binnenkort komt de quiz van juni eraan waaraan jij mee kunt doen en kans maakt op mooie prijzen. Ben jij een echte nieuwslezer?

Nada de crypto en el debate presidencial: Decepción para la industria
Nada de crypto en el debate presidencial: Decepción para la industria

Threads, YouTube en Whatsapp

Het volgende account is te vinden op Threads, waar we content plaatsen met een knipoog. Dit is een platform met content zoals memes, feitjes, breaking news, polls, leuke en bizarre cryptoverhalen en nog veel meer! Bovendien bestaat Threads nog niet heel lang, want het is oorspronkelijk gelanceerd in 2019.

Account nummer vijf is te vinden op YouTube. Dit is voor hen die geïnteresseerd zijn in video content. Hier zijn ook onze analisten actief, en worden er diepgaande analyses gedeeld en uitgelegd.

Vraag jij je af hoe je dagelijks de content van de laatste koersupdates en de belangrijkste nieuwsartikelen krijgt? Dan is Whatsapp of X wat voor jou! Hierop delen we rap de belangrijkste nieuwtjes voor de actieve handelaar. 

Miljoenen aan crypto worden weggegeven door succesvol project
Miljoenen aan crypto worden weggegeven door succesvol project

Telegram en Discord

Tot slot hopen we natuurlijk dat je nog niet afgehaakt bent, want we hebben er nog twee te gaan. Telegram is hier één van, met een gratis community waar dagelijks gepraat wordt over crypto. Vergelijkbaar met Discord, maar met beperkte functionaliteit.

Discord is de plek die wij het meest aanraden voor onze crypto-enthousiastelingen! Met meer dan 13.000 leden delen we met elkaar ideeën en strategieën. Daarnaast biedt onze Discord-server ook een premium-omgeving aan, waar onze macro, fundamentele en technische analisten regelmatig de nieuwste markttrends en analyses delen. Tot slot is het ook een plek waar heel veel informatie te vinden is en er geleerd kan worden over crypto.

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Roan Egberts

In 2021 kwam Roan in aanraking met de wereld van cryptocurrencies en deed hij ook zijn eerste crypto-investeringen. Roan is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en volgt dan ook een financiële opleiding op Hogeschool Saxion. Momenteel volgt hij een minor in “Blockchain”. Met deze minor wil hij zijn kennis vergroten op het gebied van blockchain-technologie. Tot slot is Roan actief in het telegramkanaal van Crypto Insiders als beheerder, dus wie weet kom je hem daar ook tegen!

Net binnen
Trending
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Cryptomunt onploft met 366% na lancering op Bybit, investeerders enthousiast
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Vier redenen waarom de crypto koersen zijn gecrasht volgens analist
Bitcoin koers in gevaar: verkoop van $9 miljard aan BTC in juli van start
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Advertentie