Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

Resultaten: Nederlanders verdienen 105% door AI koppeling op Bitvavo

Een AI-koppeling met Bitvavo geeft gebruiks bizarre rendementen

s
icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
crypto-handel-AI-bitvavo-diamond-pigs

Foto: Shutterstock/insta_photos

De meeste mensen in de crypto-wereld kiezen voor een passieve strategie waarbij ze bitcoin (BTC), ethereum (ETH) of welke crypto dan ook voor de lange termijn kopen in de hoop hier een leuk zakcentje aan te verdienen. Met het volatiele karakter van de cryptomarkt kun je je rendementen echter flink opschroeven door actief te handelen.

Voor de meeste mensen is dit echter niet weggelegd, maar dat is nou net waar de AI-handel tool Diamond Pigs een oplossing voor heeft gevonden op bekende platformen zoals Bitvavo of Bybit. Het bedrijf biedt geautomatiseerde AI-gestuurde handelsstrategieën. Gebruikers slepen indrukwekkende winsten binnen met de strategieën, die bovendien tijdelijk gratis toegankelijk zijn.

AI-gestuurde crypto-strategieën

Velen dromen ervan een succesvolle crypto trader te zijn, die de markt afstruint en streeft naar extra rendement. De realiteit leert echter dat dit voor de meeste mensen simpelweg niet haalbaar is. Traden is buitengewoon ingewikkeld en vereist veel tijd en emotionele veerkracht. Daarom verliest op de lange termijn waarschijnlijk 90% van de handelaren hun geld.

De cryptomarkt staat bekend om zijn volatiliteit en daarom biedt het de uitgelezen omgeving voor handelaren om hun slag te slaan. Met het unieke handelsplatform van Diamond Pigs kun je alsnog profiteren van de hevige koersbewegingen, zonder zelf ook maar een vinger uit te steken.

Met Diamond Pigs kun je vanaf je vertrouwde crypto exchange geautomatiseerde door AI-gestuurde handelsstragieën 24/7 aan het werk zetten. In lijn met de filosofie van de meeste crypto-investeerders streeft Diamond Pigs naar consistente, langetermijnresultaten in plaats van snelle winsten die vaak net zo snel weer verdampen.

Diamond Pigs heeft handelsstrategieën in diverse vormen en maten, zodat er voor iedereen een passende optie is, afgestemd op zijn risicobereidheid en crypto-strategie. De best scorende strategie heet ‘Berkshire’ en is ideaal voor langetermijninvesteerders die op zoek zijn naar een uitgebreide blootstelling aan de cryptomarkt.

Het is een samengestelde index van de tien grootste cryptomunten op basis van marktkapitalisatie en legt de nadruk op geleidelijke accumulatie in plaats van frequente handel. De afgelopen twaalf maanden wisten de klanten op Bitvavo met deze strategie een ongekende winst van 105% te behalen, waarmee het gemiddelde rendement van de grootste cryptomunten ver is overtroffen.

Berkshire is één van de vijf handelsstrategieën die Diamond Pigs beschikbaar stelt. In onderstaande tabel vind je een beknopte omschrijving van elk van de strategieën, samen met hun rendement na twaalf maanden.

Crypto-handelsstrategie Omschrijving Rendement na 12 maanden
Hereford Richt zich exclusief op BTC 103%
Gascon Combineert BTC, ETH en SOL 65%
Duroc Breed gediversifieerde strategie van sterke cryptocurrencies 56%
Berkshire Indexfonds dat investeert in de top 10 grootste cryptocurrencies 105%
Bisaro Actieve strategie voor memecoins De strategie is nog geen 12 maanden oud

Automatisch handelen op Bitvavo

Wat Hereford van Diamond Pigs nog aantrekkelijker kan maken voor Nederlandse investeerders is het feit dat je Diamond Pigs naadloos binnen enkele minuten via een API kunt integreren met bijvoorbeeld Bitvavo maar ook op onder andere Bybit en Kraken. Het dashboard van Diamond Pigs fungeert dan als een flexibele trading schil over de Exchange heen, waarbij je ook munten kan uitsluiten of in 1 keer alles kunt omwisselen naar EUR.

Momenteel biedt Diamond Pigs een tijdelijke promotie waarbij Nederlanders 30 dagen helemaal gratis het platform uit kunnen proberen. Ontdek Diamond Pigs vandaag nog en stap in de toekomst van geautomatiseerde handel.

Ga naar Diamond Pigs

Geen tijd om al het nieuws op de voet te volgen? Luister & volg onze podcast op spotify,  Apple podcast of kijk ‘m terug op Youtube  – Ivan en Raoul praten je helemaal bij.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen – waarschuwing voor senioren
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Bitcoin-eenjaar-geleden-rekensom-wat-1000euro
Rekensom: Wat €1000 in Bitcoin een jaar geleden nu waard zou zijn
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin daalt, recessie dreigt - Nederlandse analist deelt zijn plan
Bitcoin daalt, recessie dreigt – Nederlandse analist deelt zijn plan
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Cryptobeurs zet zijn handel stil, krijgt megaboete van waakhond
Cryptobeurs zet zijn handel stil, krijgt megaboete van waakhond
Bitcoin op scherp: Mt. Gox verplaatst weer berg BTC, verkoopdruk stijgt
Mt. Gox-baas onthult nieuwe cryptobeurs na 10 jaar stilte
Crypto-oplichters actiever dan ooit: FBI slaat alarm
Crypto-oplichters actiever dan ooit: FBI slaat alarm
Advertentie