Roy van Krieken Roy van Krieken
2 min. leestijd

OKX is terug in Nederland: Alle Nederlanders tot €50 in bitcoin gratis

de befaamde crypto exchange OKX is terug in Nederland

s
icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Cryptobeurs OKX in de problemen? Oprichter vecht tegen geruchtenstroom

Foto: Primakov/Shutterstock

OKX, een toonaangevende wereldwijde cryptocurrency-beurs, heeft zijn triomfantelijke terugkeer in Nederland gemarkeerd met de lancering van zijn cryptobeurs en crypto-wallet diensten. Het bedrijf viert deze mijlpaal door nieuwe Nederlandse klanten tot eind augustus tot 50 euro aan gratis bitcoin aan te bieden.

Uitgebreid dienstenaanbod van cryptobeurs OKX

Na een eerdere aanwezigheid onder de naam Okcoin Europe, keert OKX nu officieel terug met een indrukwekkend crypto-portfolio. Het platform is specifiek afgestemd op de Nederlandse markt, met bijvoorbeeld de integratie van iDEAL voor instant transacties en gratis overboekingen. 

Erald Ghoos, algemeen directeur van OKX in Europa, gaf eerder aan:

Het resultaat is een reeks van crypto-producten en -diensten die zijn afgestemd op de behoeften van Nederlandse gebruikers, met een focus op gemak, lage handelskosten en naadloze stortingen. Dit is slechts het begin van onze reis en we kijken ernaar uit om een vaste waarde te worden in Nederland.”

Een opvallend onderdeel van OKX’s aanbod is de geavanceerde Web3 Wallet. Deze wallet stelt Nederlanders in staat volledige controle te hebben over hun crypto en biedt toegang tot onder meer de opwindende wereld van DeFi en NFT’s. Met een focus op gebruiksgemak en robuuste beveiliging, positioneert OKX zich als een one-stop-shop voor alle crypto-behoeften. OKX heeft meer dan 100 chains geïntegreerd, dat betekent dat je meer 200.000 tokens kan verhandelen via de Web3 wallet van OKX.

Zo ontvang jij tot €50 gratis bitcoin

Om de lancering te vieren, biedt OKX nieuwe klanten tot 50 euro aan gratis bitcoin. Geïnteresseerden kunnen eenvoudig deelnemen door zich aan te melden via de OKX website of mobiele app en het verificatieproces te doorlopen.

  1. Meld je aan bij OKX
  2. Koop voor minimaal 100 aan crypto
  3. Klaar – je bitcoin bonus wordt automatisch bijgeschreven

Met goedkeuring van De Nederlandsche Bank (DNB) als geregistreerde crypto-dienstverlener, toont OKX zijn toewijding aan compliance en veiligheid. Het bedrijf heeft aangekondigd te blijven innoveren en zijn diensten uit te breiden om aan de groeiende vraag in Nederland te voldoen.

Terwijl duizenden Nederlanders hun eerste stappen zetten in de wereld van crypto, lijkt OKX’s strategie om de markt te democratiseren vruchten af te werpen. Met deze hernieuwde focus op de Nederlandse markt positioneert OKX zich als een belangrijke speler in de Europese crypto-sector en is de beurs mogelijk het overwegen waard voor elke Nederlandse cryptobelegger.

OKX bekijken & gratis BTC pakken

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk – eindigde in nachtmerrie
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen – waarschuwing voor senioren
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin daalt, recessie dreigt - Nederlandse analist deelt zijn plan
Bitcoin daalt, recessie dreigt – Nederlandse analist deelt zijn plan
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

bitcoin-amerikaanse-centrale-bank-federal-reserve
Crypto-banken onder vuur: Amerikaanse centrale bank opent aanval
Cryptobeurs zet zijn handel stil, krijgt megaboete van waakhond
Cryptobeurs zet zijn handel stil, krijgt megaboete van waakhond
Bitcoin op scherp: Mt. Gox verplaatst weer berg BTC, verkoopdruk stijgt
Mt. Gox-baas onthult nieuwe cryptobeurs na 10 jaar stilte
Advertentie