Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

Nieuwste cryptobeurs in Nederland verruimt crypto aanbod & daagt jou uit

OKX is terug in Nederland en gaat voor goud

s
icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/insta_photos

De Nederlandse cryptowereld heeft er een spannende nieuwkomer bij: OKX Deze ambitieuze cryptobeurs is terug in Nederland en gooit direct hoge ogen met de introductie van een hele reeks nieuwe USDC-handelsparen. Sinds een paar dagen kun je op OKX handelen in maar liefst negen nieuwe paren, waaronder CFG/USDC en ZK/USDC. Maar dat is niet alles! Om deze lancering te vieren, geeft OKX je nu 20 euro gratis in bitcoin wanneer je minimaal 100 euro stort. Klaar om de uitdaging aan te gaan? Claim je bonus nu

Een cryptoplatform dat je uitdaagt

OKX is vastbesloten om een prominente rol te spelen in de Nederlandse cryptomarkt en nodigt daarom alle Nederlanders uit om het platform uit te proberen. Of je nu geïnteresseerd bent in gevestigde tokens of opkomende projecten, OKX heeft voor ieder wat wils. De nieuwe handelsparen zijn: CFG/USDC, XNO/USDC, LITH/USDC, ZK/USDC, LQTY/USDC, ZERO/USDC, ZRO/USDC, ONDO/USDC en G/USDC. Met deze uitbreiding richt OKX zich op het ondersteunen van de groei van het USDC-ecosysteem en het bieden van nog meer diversiteit voor Nederlandse cryptohandelaren.

Na eerder onder de naam Okcoin Europe actief te zijn geweest, maakt OKX nu een krachtige comeback in Nederland. Het platform is specifiek afgestemd op de Nederlandse markt, met features zoals de integratie van iDEAL voor directe transacties en gratis overboekingen. Erald Ghoos, algemeen directeur van OKX in Europa, benadrukte eerder dat het bedrijf zich richt op het bieden van gebruiksvriendelijke crypto-producten en -diensten, met een sterke focus op lage handelskosten en eenvoudige stortingen.

OKX: Een op maat gemaakt aanbod voor Nederland

Daarnaast biedt OKX een geavanceerde Web3 Wallet, waarmee gebruikers volledige controle hebben over hun crypto-activa en toegang krijgen tot de wereld van DeFi en NFT’s. Met meer dan 100 geïntegreerde chains en de mogelijkheid om meer dan 200.000 tokens te verhandelen, positioneert OKX zich als een one-stop-shop voor alle crypto-behoeften.

Grijp je kans en claim je gratis bitcoin

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar platform met een uitgebreid aanbod en aantrekkelijke voordelen, dan is OKX mogelijk het overwegen waard. Meld je aan, stort minimaal 100 euro, en ontvang automatisch 20 euro in bitcoin als welkomstbonus. Met zijn recente herintrede in Nederland en goedkeuring door De Nederlandsche Bank (DNB) als geregistreerde crypto-dienstverlener, is OKX klaar om een vaste waarde te worden in de Nederlandse crypto-industrie.

Probeer OKX vandaag nog uit en ontdek de voordelen van handelen op een platform dat speciaal is afgestemd op jouw behoeften .Claim je gratis bitcoin nu.

Pak gratis bitcoin

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Bitcoin-eenjaar-geleden-rekensom-wat-1000euro
Rekensom: Wat €1000 in Bitcoin een jaar geleden nu waard zou zijn
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Cryptobeurs zet zijn handel stil, krijgt megaboete van waakhond
Cryptobeurs zet zijn handel stil, krijgt megaboete van waakhond
Bitcoin op scherp: Mt. Gox verplaatst weer berg BTC, verkoopdruk stijgt
Mt. Gox-baas onthult nieuwe cryptobeurs na 10 jaar stilte
Hackersgroep komt op dreef en steelt $240 miljoen aan crypto
Crypto-platforms bevriezen miljoenen aan crypto van Noord-Koreaanse hackers
Advertentie