Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

Cryptobeurs Bybit powered by SATOS opent deuren in hartje Amsterdam

Bybit opent een nieuw hoofdstuk in Amsterdam

s
icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Bybit, de op één na grootste cryptocurrency-exchange ter wereld op basis van handelsvolume, kondigt de opening aan van een nieuw kantoor in Amsterdam. Deze opening markeert niet alleen een belangrijk hoofdstuk in Bybit’s Europese expansie, maar laat ook de toewijding zien aan innovatie, naleving van de Nederlandse wet- en regelgeving en groei binnen de Nederlandse markt.

Cryptobeurs Bybit opent officieel de deuren in Amsterdam

Met het nieuwe kantoor in Amsterdam wil Bybit zich inzetten voor de lokale crypto-community en investeren in de Nederlandse gebruikers. Dankzij haar samenwerking met SATOS is Bybit.nl sinds maart 2024 actief in Nederland met gelokaliseerde diensten volledig in het Nederlands en helemaal afgestemd op de behoeften van het bruisende Nederlandse crypto-ecosysteem.

De opening van het kantoor op 22 augustus was een bijzondere gelegenheid, met speciale gasten zoals Oracle Red Bull Racing Team Principal en CEO Christian Horner, evenals een aantal crypto-influencers, instituties, VIPs en community members. Deze gebeurtenis is perfect getimed en viel samen met de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort, waar het Bybit-team de partners Oracle Red Bull Racing aanmoedigde terwijl ze een podiumplaats binnenhaalde.

Bybit en Oracle Red Bull Racing

“Onze uitbreiding naar Nederland vertegenwoordigt meer dan alleen fysieke groei; het gaat om het versterken van onze toewijding aan naleving, gebruikersbescherming en regulatoire uitmuntendheid in de Europese markt,” zei Helen Liu, Chief Operating Officer van Bybit. “We zijn enthousiast om Nederlandse gebruikers een platform te bieden dat transparantie, veiligheid en baanbrekende innovatie combineert.” 

Bybit groeit gestaag veder

Naast de aanstaande lancering van de crypto creditcard wilt Bybit zich focussen op educatie en crypto-adoptie in de Nederlandse samenleving. Crypto en blockchain blijven altijd uitdagende onderwerpen en we geloven dat met educatie we meer mensen kunnen betrekken in het snel evoluerende crypto-landschap.

Met dit doel voor ogen zal Bybit regelmatig educatieve webinars, workshops en community evenementen organiseren om inzichten te delen, het dialoog te bevorderen en de adoptie van crypto te vergroten. Het doel van de cryptobeurs is om gebruikers de tools en kennis te bieden die ze nodig hebben om vol vertrouwen de wereld van crypto te ontdekken.

“De opening van ons kantoor in Amsterdam is een belangrijke stap in het leveren van diensten van wereldklasse, op maat gemaakt voor de behoeften van de Nederlanders, inclusief de aanstaande lancering van de Bybit Card, waarmee gebruikers gemakkelijk in crypto kunnen betalen,” aldus Bybit

Bybit’s ontwikkeling in Nederland is niets minder dan opmerkelijk geweest. Van de lancering tot het passeren van 40 miljoen gebruikers wereldwijd, de groei is naar eigen zeggen een bewijs van de toewijding van het platform aan transparantie, productinnovatie en veiligheid. De opening van het nieuwe kantoor in Amsterdam versterkt die positie als een betrouwbare partner in de Nederlandse crypto-community.

Geen tijd om al het nieuws op de voet te volgen? Luister & volg onze podcast op spotify,  Apple podcast of kijk ‘m terug op Youtube  – Ivan en Raoul praten je helemaal bij.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Bitcoin-eenjaar-geleden-rekensom-wat-1000euro
Rekensom: Wat €1000 in Bitcoin een jaar geleden nu waard zou zijn
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Cryptobeurs zet zijn handel stil, krijgt megaboete van waakhond
Cryptobeurs zet zijn handel stil, krijgt megaboete van waakhond
Bitcoin op scherp: Mt. Gox verplaatst weer berg BTC, verkoopdruk stijgt
Mt. Gox-baas onthult nieuwe cryptobeurs na 10 jaar stilte
Hackersgroep komt op dreef en steelt $240 miljoen aan crypto
Crypto-platforms bevriezen miljoenen aan crypto van Noord-Koreaanse hackers
Advertentie