Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

Bybit (powered by SATOS) lanceert crypto-debitcard met 10% cashback

De crypto-betaalkaart van Bybit maakt zijn comeback in Nederland

s
icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

De Nederlandse cryptobeurs Bybit powered by SATOS heeft bekendgemaakt zijn geliefde Bybit Card terug op de markt te brengen. Nederlanders kunnen nu dus weer met bitcoin (BTC), ethereum (ETH) of welke crypto dan ook betalen bij de plaatselijke supermarkt. Ter viering van de terugkeer kunnen Nederlanders tot en met 31 oktober zelfs genieten van 10% cashback. Makkelijker geld verdienen bestaat niet.

Bybit Card komt terug naar Nederland

Bybit is een internationale crypto-grootmacht die vorig jaar de handen ineensloot met SATOS, een van de oudste en meest gerespecteerde cryptobedrijven in Nederland en België, om zo volledig volgens de strikte richtlijnen van De Nederlandsche Bank (DNB) in ons land te opereren. Aan het begin van het jaar opende Bybit zelfs een handelsplatform dat speciaal is ontworpen voor de Nederlandse markt.

Vorig jaar lanceerde de Aziatische exchange zijn Bybit Card in samenwerking met betalingsverwerker Mastercard. Hiermee kunnen gebruikers crypto betalingen verrichten op locaties waar MasterCard wordt geaccepteerd. En dat zijn er genoeg.

Vanaf maart van dit jaar konden Nederlanders echter niet meer de debitcard aanvragen. Nu maakt de Bybit Card echter zijn comeback in Nederland, en kunnen Nederlanders dus weer direct vanaf hun Bybit Wallet aankopen doen bij meer dan 90 miljoen winkels wereldwijd. De kaart ondersteunt bovendien Apple Pay en Google Pay waardoor iedereen in één tap af kan rekenen.

Het unieke aan de crypto debitcard is dat er zowel met euro’s als crypto betaald kan worden, waardoor het een interessant alternatief is voor elke Nederlander. Momenteel ondersteunt de kaart munten zoals bitcoin en ethereum, maar ook stablecoins USDT en USDC.

“Ons doel is om cryptocurrencies toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen,” zei Joan Han, Sales & Marketing Director bij Bybit. “Hierin speelt de Bybit Card een belangrijke rol en biedt het Nederlanders een gemakkelijke manier om met crypto of euro’s te betalen.”

Krijg tijdelijk 10% cashback

Zoals gezegd kunnen gebruikers van de Bybit Card tot en met 31 oktober profiteren van 10 cashback. Deze cashback-actie is overal geldig, zolang er met Mastercard betaald kan worden. De bedragen worden als tegoed teruggestort op het account en zijn volledig opneembaar. Zo kan een nieuw paar schoenen of een vliegticket zomaar een paar tientjes goedkoper worden.

Wanneer er crypto op je Bybit-account blijft staan, kan de rekening in aanmerking komen voor maximaal 8% rente. Om de Bybit Debit Card aan te vragen, moeten geïnteresseerden zich eerst registreren op de Bybit-website. Na het onboardingproces kunnen ze gratis de digitale kaart activeren en deze koppelen aan Google of Apple Pay voor directe betalingen. De kaart heeft geen jaarlijkse of maandelijkse kosten, en ook de uitgifte van de fysieke kaart is kosteloos.

Zelfs na de cashback-actie, vanaf 1 november, blijft er een 2% cashback op alle aankopen die met de Bybit Card worden gedaan.

Geen tijd om al het nieuws op de voet te volgen? Luister & volg onze podcast op spotify,  Apple podcast of kijk ‘m terug op Youtube  – Ivan en Raoul praten je helemaal bij.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Slecht belastingdienst nieuws: Nieuwe vermogensbelasting in 2027 blijkt onmogelijk
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
justin sun wil bitcoins redden van duitse overheid
Duitsland sluit 47 cryptobeurzen vanwege illegale activiteiten
Advertentie