Nick de Jong Nick de Jong
3 min. leestijd

Bitvavo luistert naar gebruikers: Nederlanders kunnen nu crypto-hamsteren

Hamster Kombat (HMSTR) groeide uit tot een gigantisch populair spel

Hamster Kombat-HMSTR
s
icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitvavo luistert naar gebruikers: Nederlanders kunnen nu crypto-hamsteren

Foto: Shutterstock Generate

In maart van dit jaar werd er een game gelanceerd op het platform van de berichtendienst Telegram. De game, met de naam Hamster Kombat, is inmiddels zeer populair. De crypto exchange Bitvavo springt hier nu op in en voegt de achterliggende cryptocoin toe aan haar handelsplatform.

Het handelsplatform biedt Nederlanders daarnaast een interessante gratis welkomstbonus, waarover je onderaan dit artikel meer leest.

Solana verwelkomt Worldcoin: World ID overbrugt nu blockchains
Solana verwelkomt Worldcoin: World ID overbrugt nu blockchains

Crypto-game Hamster Kombat razend populair

Hamster Kombat is een zogenaamde play-to-earn game. Wat inhoudt dat spelers coins kunnen verdienen door het spel te spelen. Met deze coins kunnen zij vervolgens weer aankopen doen in de game, zoals skins, speciale items of upgrades. Achter de game zit de coin Hamster Kombat (HMSTR). Deze munt is momenteel 0,006 eurocent waard.

De game is gebouwd op het blockchain netwerk van Ton. Een logische keuze, omdat dit netwerk erom bekend staat dat het lage transactiekosten hanteert en makkelijk schaalbaar is.

Voor het spel is geen kennis van blockchain vereist. Men kan eenvoudig via de app van Telegram toegang krijgen tot het spel. In de game is het doel om een virtuele crypto exchange te managen. Jij bent de directeur van het handelsplatform en dient jouw platform steeds verder te laten groeien door allerlei keuzes te maken. Dit kan gaan om bijvoorbeeld marketing, inhuur, productontwikkeling en het kopen van licenties.

Advertentie

Nederlanders krijgen gratis 1.640 HMSTR op Bitvavo

Nu de game mateloos populair is, heeft het crypto handelsplatform Bitvavo ervoor gekozen om de munt HMSTR toe te voegen. De lancering werd door de exchange bekendgemaakt via hun account op het sociale media platform X.

De game bereikte half juli al een mijlpaal toen het al meer dan een kwart miljoen aanmeldingen had. Deze groei in de eerste drie maanden na de lancering werd door de directeur van Telegram, Pavel Durov, bestempeld als “de snelst groeiende digitale service in de wereld”. Durov heeft zich in het verleden al vaker positief uitgelaten over dit soort apps op zijn platform. Hiermee zou er volgens hem een nieuw tijdperk aankomen.

Het succes van de game reikt inmiddels verder dan alleen de aanmeldingen. Ook op het platform van YouTube heeft de game een kanaal. Deze heeft inmiddels ruim 37 miljoen abonnees. Op dit kanaal worden regelmatig updates gedeeld over zowel het spel als de bijbehorende munt.

In samenwerking met Crypto Insiders biedt Bitvavo nu gratis 10 euro handelstegoed via deze link. Deze welkomstbonus kan je uitgeven aan de meer dan 300 verschillende crypto op het platform, wat het populairste cryptoplatform van Nederland is. 10 euro staat gelijk aan bijvoorbeeld 1.640 hamster kombat (HMSTR). Klik op de onderstaande knop om jouw gratis welkomstbonus te claimen.

Klik om gratis 10 euro te claimen

Als onafhankelijk nieuwsplatform is ons doel jou op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld. Volg ons gratis op Google News om ons te ondersteunen en zorg ervoor dat je altijd direct het laatste nieuws ontvangt.

Deel dit artikel
Nick de Jong

Nick de Jong is sinds maart 2024 werkzaam bij Crypto Insiders. Naast zijn werk als juridisch ondersteuner voor de overheid, verdiept hij zich sinds 2015 in cryptocurrencies. De technologie achter digitale munten en hun maatschappelijke invloed fascineren hem. Hij is gespecialiseerd in blockchain en marktanalyses, en streeft ernaar om complexe cryptokwesties begrijpelijk te maken voor een breder publiek.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Slecht belastingdienst nieuws: Nieuwe vermogensbelasting in 2027 blijkt onmogelijk
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Satoshi's reden voor Bitcoin limiet van 21 miljoen onthuld in e-mail
Beweging door Satoshi? Bitcoin wallet ontwaakt na 15 jaar
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Nederlandse analist deelt zijn crypto portfolio voor de rest van 2024
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Terra-oprichter boekt grote overwinning, ontwijkt Amerikaanse cel
€40 miljard crypto-drama ten einde: Terraform Labs sluit deuren
Advertentie