Roy van Krieken Roy van Krieken
2 min. leestijd

Bitvavo breekt records: Honderdduizenden Nederlanders starten met gratis crypto

Bitvavo is in Nederland ondertussen een begrip geworden

s
icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Cryptobeurs Bitvavo ontwikkelt unieke robot die Nederlands elftal helpt

Foto: Bitvavo

Sinds het begin van Bitvavo in 2018 heeft het platform een record aantal nieuwe gebruikers verwelkomd. Naast dat het platform volledig is afgestemd door én voor Nederlanders, worden Nederlanders die zich aanmelden ook door het bedrijf getrakteerd: 10 euro aan gratis cryptocurrency naar keuze.

Grootste cryptobeurs van Nederland

Het platform heeft inmiddels 1,5 miljoen gebruikers, hiermee mag Bitvavo zich overduidelijk het grootste cryptohandelsplatform van Nederland noemen.

We spraken een woordvoerder van Bitvavo, die gaf aan:

We zijn trots op het succes van ons platform, juist omdat het gedreven is door enthousiaste traders zelf. Ons doel is altijd geweest om mensen in staat te stellen de kansen in de cryptomarkt te grijpen. Dit doen we door het krachtigste en meest intuïtieve cryptohandelplatform voor Europeanen te bouwen. Deze cijfers bevestigen dat we op de goede weg zijn.

De populariteit van Bitvavo lijkt voort te komen uit de combinatie van een gebruiksvriendelijk platform en applicatie, het vertrouwen dat Bitvavo heeft opgebouwd door de jaren heen en de aantrekkelijke welkomstbonus – om eenvoudig te beginnen met crypto. Nieuwe gebruikers ontvangen 10 euro aan gratis cryptocurrency naar keuze bij hun eerste aanmelding, wat voor velen een laagdrempelige manier blijkt om de cryptomarkt te verkennen.

De timing van Bitvavo’s groei is opmerkelijk, aangezien er speculaties zijn over een naderende ‘bullmarkt’ in de cryptowereld. Experts suggereren dat met de volgende bullmarkt de interesse in crypto vele malen hoger zal zijn.

Hoe deel te nemen aan de actie van Bitvavo

Geïnteresseerden kunnen eenvoudig profiteren van de 10 euro gratis crypto door zich aan te melden via de Bitvavo website of mobiele app. Na het voltooien van een korte verificatieprocedure kunnen nieuwe gebruikers direct beginnen met het verkennen van de cryptomarkt.

Met deze strategische zet en aantrekkelijke promotie verstevigt Bitvavo zijn positie als een van de leidende cryptoplatforms in Nederland. Terwijl duizenden Nederlanders hun eerste stappen zetten in de wereld van digitale valuta, lijkt Bitvavo’s strategie om de markt te democratiseren vruchten af te werpen.

Met de huidige groei positioneert Bitvavo zich als een belangrijke speler in de Nederlandse fintech-sector. Het bedrijf heeft aangekondigd te blijven innoveren en zijn diensten uit te breiden om aan de groeiende vraag te voldoen.

pak 10 euro gratis crypto mee

Geen tijd om al het nieuws op de voet te volgen? Luister & volg onze podcast op spotify,  Apple podcast of kijk ‘m terug op Youtube  – Ivan en Raoul praten je helemaal bij.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk – eindigde in nachtmerrie
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen – waarschuwing voor senioren
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin daalt, recessie dreigt - Nederlandse analist deelt zijn plan
Bitcoin daalt, recessie dreigt – Nederlandse analist deelt zijn plan
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

bitcoin-amerikaanse-centrale-bank-federal-reserve
Crypto-banken onder vuur: Amerikaanse centrale bank opent aanval
Cryptobeurs zet zijn handel stil, krijgt megaboete van waakhond
Cryptobeurs zet zijn handel stil, krijgt megaboete van waakhond
Bitcoin op scherp: Mt. Gox verplaatst weer berg BTC, verkoopdruk stijgt
Mt. Gox-baas onthult nieuwe cryptobeurs na 10 jaar stilte
Advertentie