Bart Brands Bart Brands
2 min. leestijd

Verkiezingen: gaat de stroombelasting weg? Black Friday voor goud

s Nieuws

Hallo allemaal en welkom bij een nieuwe aflevering van “Goudkoorts”. In deze aflevering deel ik mijn inzichten over recente politieke en economische gebeurtenissen wereldwijd, hun impact op onze financiële toekomst en natuurlijk goud.

Ethereum ETF’s bloeden, maar dat is niet het hele plaatje
Ethereum ETF’s bloeden, maar dat is niet het hele plaatje

Wereldwijde politieke veranderingen

Ik begin met de opmerkelijke politieke veranderingen in landen als Argentinië en Italië. In Argentinië is onlangs een libertarische president gekozen, die een groot voorstander is van goud en bitcoin (BTC). Dit is vooral interessant gezien de hoge inflatie in het land. Ik ben benieuwd hoe deze nieuwe leiderschap de economie zal beïnvloeden, vooral met betrekking tot investeringen in edelmetalen en crypto.

Advertisement

Nederlandse verkiezingen en energiebeleid

Vervolgens bespreek ik de recente verkiezingen in Nederland en de impact ervan op het beleid. Ik merk op dat partijen die tegen restrictief beleid waren, zoals de PVV, aanzienlijke winst hebben geboekt. Dit wijst op een verschuiving in de publieke opinie. Daarnaast behandel ik het energiebeleid en de stijgende energiebelastingen, waarbij ik kritiek uit op de huidige aanpak van hernieuwbare energiebronnen en pleit voor een heroverweging van traditionele energiebronnen.

'Bitcoin kan nog erg diep zakken, voordat koers naar $100.000 stijgt'
'Bitcoin kan nog erg diep zakken, voordat koers naar $100.000 stijgt'

Financiële vooruitzichten en goud

Tot slot deel ik mijn visie op de financiële markten en het heersende optimisme, ondanks de dreiging van een wereldwijde recessie. Ik waarschuw voor de mogelijke risico’s in de huidige economische situatie en benadruk het belang van investeren in stabiele waarden zoals goud. Tot slot heb ik nog een speciale aanbieding voor jullie in verband met Black Friday waar je korting kan krijgen op transactiekosten bij investeringen in goud, zilver of platina. Mis deze video dus niet!

De voortdurende aantrekkingskracht van goud

Met de onzekerheden omtrent digitale valuta en de toenemende complexiteit van de financiële wereld, blijft goud een vertrouwde veilige haven voor investeerders. Als de goudkoorts blijft toenemen, kan de opname van goud in een beleggingsportefeuille een verstandige zet zijn.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in goud of andere edelmetalen biedt het Nederlandse Gold Republic nieuwe klanten een welkomstbonus. Elke nieuwe klant, die via deze link een account aanmaakt, ontvangt 1 gram goud ter waarde van 59 euro gratis. Eerst meer lezen over Gold Republic? Lees hier de Gold Republic review op Crypto Insiders.

Deel dit artikel
Bart Brands

Bart Brands is een veiligheidskundige, gecertificeerd security intelligence professional en anti-terreur deskundige met een passie voor edelmetalen. Tijdens de kredietcrisis werd zijn interesse in edelmetalen sterk aangewakkerd en sindsdien verdiept hij zich in dit onderwerp. Bart schrijft diepgaande analyses over financieel nieuws, bitcoin nieuws, edelmetalen nieuws, overheid en regulatie. Ook heeft hij als auteur het boek ‘Chaos zonder Goud!’ op zijn naam.

Net binnen
Trending
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Uitgelicht Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Succesvolle man boekte 566.500% winst door slimme zet in crypto coin
Succesvolle man boekte 566.500% winst door slimme zet in crypto
Bitcoin kan dit weekend onder $50.000 duiken, waarschuwt Arthur Hayes
Waarom daalt de bitcoin koers vandaag zo hard?
Bitcoin 'op randje van crash', 2021-scenario is mogelijk
Crypto Radar: Bitcoin koers klapt en zakt $2.500 in anderhalf uur tijd
XRP drama toch niet voorbij? Ripple vraagt uitstel boete voor beroep
XRP drama toch niet voorbij? Ripple vraagt uitstel boete voor beroep
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Uitgelicht Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Man vond €10.000 bitcoin op straat, maar liet vondst liggen
Man vond €10.000 bitcoin op straat, maar liet vondst liggen
Bitcoin stijgt 3% tot $61.000, markt nerveus voor nieuwe inflatiedata
Bitcoin naar de maan: VanEck voorspelt koers van $52 miljoen
Advertentie
crypto-insiders-icon