Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

XRP rechtszaak: Overwinning, en nu? Nederlandse partij geeft iedereen gratis XRP

Ripple annuleert plotseling belangrijke strategische overname

Foto: rafapress/Shutterstock

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Ripple (XRP) heeft na een langdurige juridische strijd tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een positieve uitspraak gekregen van de rechtbank. De rechter heeft verklaard dat Ripple’s cryptocurrency XRP niet als ongeregistreerd effect is verkocht. Dit nieuws heeft een buitengewoon positieve invloed gehad op de XRP koers, die in korte tijd als een raket omhoog schoot.

Na het goede nieuws heeft de Nederlandse broker Anycoin Direct besloten om de overwinning te vieren door nieuwe gebruikers te verwelkomen met een speciale actie. Iedereen die zich registreert bij Anycoin Direct ontvangt nu gratis 15 XRP, wat ongeveer 10 euro waard is.

Nieuwe bitcoinreus groeit verder, koopt 100+ bitcoins
Nieuwe bitcoinreus groeit verder, koopt 100+ bitcoins

Ripple’s XRP rechtszaak

De rechtszaak was jarenlang een doorn in het oog voor Ripple en de bredere crypto industrie. De uiteindelijke overwinning was daarom des te zoeter. Niet alleen is XRP dus niet als effect verkocht, het geeft ook weer broodnodige legitimiteit aan de cryptomunt, die naar aanleiding van de rechtszaak bijvoorbeeld van verschillende exchanges werd verwijderd.

Ripple ging na de overwinning direct aan de slag met uitbreiden. Het bedrijf diende onlangs een aanvraag in het Verenigd Koninkrijk in om zich officieel als crypto bedrijf in het land te registreren. Waarschijnlijk zullen er veel meer van dit soort stappen volgen. Het team van Ripple lijkt er in ieder geval zin in te hebben.

Toch is het vraagstuk rondom de verkoop van XRP in institutionele markten nog niet helemaal beslist. Hierdoor is er nog steeds enige onzekerheid over de uitkomst van de zaak. Hoewel Ripple dus nog niet volledig uit de problemen is, heeft de positieve uitspraak van de rechter al wel een opwaartse impuls gegeven aan de XRP koers. De koers bereikte het hoogste punt in een jaar en steeg met bijna 100% binnen 24 uur tijd. Wie weet waar XRP over een jaar zal staan?

Gratis XRP bij Anycoin Direct

Voor mensen die interesse hebben om te investeren in XRP, biedt Anycoin Direct nu een speciale kans. Door je te registreren bij de Nederlandse broker ontvang je gratis 15 XRP, wat een waarde heeft van ongeveer 10 euro. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met de wereld van cryptocurrencies en te profiteren van de recente overwinning van Ripple in de rechtszaak tegen de SEC.

Dus grijp nu je kans en registreer je bij Anycoin Direct om gratis 15 XRP te ontvangen. Profiteer van de positieve ontwikkelingen rondom Ripple en wie weet wat de toekomst in petto heeft voor deze spraakmakende cryptomunt.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Kunnen we nog een knallende bitcoin koers verwachten in 2024?
AI voorspelt bitcoin prijs voor eind 2024
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Megabedrijf BlackRock verkoopt zijn bitcoins, koopt er ethereum voor
Megabedrijf BlackRock verkoopt zijn bitcoins, koopt er ethereum voor
bitcoin cadeau amsterdam
Duizenden Nederlanders ontvangen deze week gratis bitcoin
Man zoekt 8.000 bitcoins op vuilnisbelt, klaagt overheid aan
Man gooit per ongeluk €500 miljoen aan bitcoin weg, klaagt gemeente aan
Advertentie

Trending Ripple nieuws

Dit is hoelang de XRP rechtszaak nog duurt volgens Ripple-advocaat
Dit is hoelang de XRP rechtszaak nog duurt volgens Ripple-advocaat
Baas achter Ripple kondigt lancering van nieuwe stabiele crypto aan
Nieuwe wending in XRP-saga: cryptobeurs klaagt SEC aan
$110 miljoen aan XRP mogelijk in de verkoop deze maand
Ripple houdt jaarlijks evenement deze week: kan XRP stijgen?
Advertentie