Roan Egberts Roan Egberts
2 min. leestijd

XRP koers voorspeld door AI van Elon Musk

XRP-XRP
s
xrp-xrp-logo
Ripple nieuws
XRP koers voorspeld door AI van Elon Musk

Foto: JRdes/Shutterstock

Het komt vaak in het nieuws voor. Verschillende voorspellingen over de prijs van XRP in de toekomst. Vaak kunnen de voorspellingen erg uiteen lopen, maar nu lijkt de AI van Elon Musk aardig realistisch. Bovendien is de voorspelling bullish, maar is er een all-time high in opkomst?

XRP-advocaat wint voorverkiezing voor de Amerikaanse senaat
XRP-advocaat wint voorverkiezing voor de Amerikaanse senaat

Grok AI

Om te beginnen is het handig om te weten dat er voor de voorspelling gebruik is gemaakt van Grok AI. Dit is een product ontwikkeld door het bedrijf xAI. Je raad het misschien al, Elon Musk is de oprichter van xAI.

Grok AI is een geavanceerd systeem dat ontworpen is om menselijke taken te automatiseren en te verbeteren. Je kunt hierbij aan veel dingen denken, zoals administratieve taken of het lezen van rapportages. Verder kan het AI-model ingezet worden in veel verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg.

Advertentie

AI-model voorspelt bullish vooruitzichten

Grok Ai voorspelt voor dit jaar nog een grote prijsstijging voor ripple (XRP). Het model maakt daarbij argumenten door naar verschillende voorspellingen te kijken van experts en analisten. Daarbij benadrukt de AI wel dat zekerheid nooit gegarandeerd is in de wereld van cryptocurrencies.

Het zou gaan om een potentiële stijging van 221 procent, wat een mega stijging zou betekenen voor XRP. Het model voorspelt een prijs van maar liefst $2. Bovendien zijn er een aantal redenen waarom de prijs flink kan stijgen en misschien zelfs de prijs kan behalen van het AI-model.

Redenen voor mogelijke prijsstijging

De eerste mogelijke reden is een analyse door Coin Signal op X. Het laat een symmetrisch driehoekspatroon zien in de maandelijkse grafiek van XRP. Dit patroon zou een soortgelijk patroon zijn tussen 2014 en 2017, wat resulteerde in een stijging van 70.000 procent.

Het huidige patroon duidt op een potentieel nieuwe all-time high voor XRP. Daarbij geeft Coin Signal aan dat de prijs kan stijgen naar de $2 of zelfs naar de $4. 

De tweede reden is de langdurige rechtszaak die bepalend kan zijn voor toekomstige prijsstijging. Veel investeerders zijn het erover eens dat de rechtszaak een keer voorbij mag zijn en dat einde lijkt in zicht.Speculaties geven een gunstige uitspraak voor Ripple aan, wat dus ook positief kan zijn op de koers. ChatGTP, een ander AI-model, voorspelt een prijs tussen de $3 en $5 als Ripple als winnaar uit de rechtszaak komt. Afgelopen weken was er veel ripple nieuws en een eventuele schikking met de Amerikaanse Security and Exchange Commission (SEC).

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Roan Egberts

Roan Egberts is sinds november 2023 actief bij Crypto Insiders, waar hij zijn passie voor cryptocurrencies combineert met zijn expertise in finance. Met een achtergrond als bedrijfsadministrateur en financieel controller, kwam hij in aanraking met Crypto Insiders als community moderator op Telegram. Zijn studies aan Hogeschool Saxion, inclusief een minor in Blockchain, legden de basis voor zijn interesse in de cryptowereld. Roan richt zich op het delen van kennis over de fundamentele aspecten van blockchain en de impact ervan op de wereldwijde economie.

Net binnen
Trending
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Advertentie

Trending Ripple nieuws

Crypto Rewind: bitcoin-aankoop MicroStrategy, groot XRP nieuws en meer
Crypto Rewind: bitcoin-aankoop MicroStrategy, groot XRP nieuws en meer
Waarom steeg de de koers van XRP deze week zo hard?
Waarom steeg de koers van XRP deze week zo hard?
Ripple gaat het XRP netwerk een forse upgrade geven
Hoe groot is de kans op XRP-ETF’s na het nieuwe Grayscale fonds?
Advertentie