Dylan Laat Dylan Laat
14/12/2023 06:32 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/12/2023 18:47

Ripple vormt gigantische bullflag, gemeenschap verwacht $22 per XRP

XRP-XRP
xrp-xrp-logo
Ripple nieuws
Ripple forma bandera alcista gigante, la comunidad espera $22 por XRP

Foto: TierneyMJ/Shutterstock

Analist “Good Morning Crypto,” heeft een opmerkelijke analyse gedeeld over ripple (XRP). De analyse, die op X te vinden is, suggereert dat XRP op de maandelijkse grafiek een enorme ‘bullflag‘ vormt, een patroon dat doorgaans wijst op een aankomende stijging.

Ripple CEO geeft reden dat Joe Biden de verkiezingen zal verliezen
Ripple CEO geeft reden dat Joe Biden de verkiezingen zal verliezen

XRP neergeslagen door Amerikaanse toezichthouder

In de analyse wordt benadrukt dat XRP al meer dan 2.165 dagen onder zijn hoogste waarde ooit handelt, namelijk $3.84. Dit wordt toegeschreven aan de acties van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), die XRP in december 2020 als een “niet-geregistreerd effect” bestempelde. Deze classificatie had een grote impact op de prijs van XRP. Daarnaast werd de crypto van veel grote crypto exchanges verwijderd.

Desondanks lijkt het tij te keren voor XRP. Met de rechtszaak grotendeels achter de rug, heeft XRP een groot obstakel overwonnen. Dit optimisme wordt weerspiegeld in de technische analyse die een potentieel sterke opwaartse trend suggereert.

XRP koers analyse

Op de gedeelde grafiek is goed te zien dat XRP op de maandelijkse grafiek een zogenoemde bullflag vormt. Dit patroon wordt door handelaren doorgaans gezien als een positief patroon waaruit de koers naar boven kan uitbreken.

De analist stelde zijn volgens de vraag “wat denken jullie dat de piekprijs voor XRP zal gaan zijn?” Opvallend is dat bijna 24% van de 2.000 stemmers een prijsverwachting van meer dan $22,35 per XRP heeft.

Hoewel deze optimistische voorspellingen bemoedigend zijn, is het belangrijk te benadrukken dat dit de analyse van één analist betreft, gebaseerd op een enkel patroon. De cryptomarkt staat erom bekend enorm volatiel en onvoorspelbaar te zijn. Goed onderzoek op meerdere vlakken is dan ook zeker geen overbodige luxe.

In het laatste XRP nieuws valt te lezen dat het bedrijf Ripple zeker niet stilzit, ondanks de onzekerheid waar het op dit moment nog mee te maken heeft. Zo werkt het met meerdere landen samen om een digitale versie van de nationale valuta te lanceren.

De bullflag viel overigens eerder al een andere analist op. FieryTrading liet in zijn analyse weten waar voor hem het prijstarget ligt mocht XRP inderdaad naar boven uitbreken.

Deel dit artikel
Dylan Laat

Dylan Laat is sinds augustus 2020 redacteur bij Crypto Insiders. Hij kwam in contact met Crypto Insiders via een platform voor freelancers. Met een achtergrond in informatietechnologie en financiën, en sinds 2019 actief in de cryptowereld, specialiseert hij zich in decentralisatie en crypto nieuws. Dylan begon samen met zijn vader met investeren in cryptocurrency en brengt nu zijn expertise en passie over naar een breder publiek.

Net binnen
Trending
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Waarom daalt bitcoin tot onder $60.000? Drie mogelijke redenen
Waarom daalt bitcoin tot onder $60.000? Drie mogelijke redenen
Bitcoin krijgt nieuwe tik en valt onder $67.000, markt zwaar getroffen
Onderzoek toont harde data: ‘bitcoin zal crashen naar $50.000’
Geboorte van AI-supercrypto begint, miljarden in beweging
Geboorte van AI-supercrypto begint, miljarden in beweging
Advertentie

Trending Ripple nieuws

2 bizarre XRP prijsvoorspellingen: Is ripple op $10.000 realistisch?
Waarom daalt ripple (XRP) zo hard vandaag?
Advertentie