Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

Resultaten: Nederlandse robot helpt duizenden handelaren met crypto handel

Bij Diamond Pigs kun je AI-gestuurde robots voor je laten handelen

s Nieuws
Resultaten: Nederlandse robot helpt duizenden handelaren met crypto handel

Foto: aleksei_u/Shutterstock

Geld verdienen in de cryptomarkt is makkelijker gezegd dan gedaan. Je hebt nu eenmaal veel kennis nodig van de markt om je niet te laten leiden door de emoties die de volatiliteit nu eenmaal omhoog laat komen.

Je kunt je natuurlijk helemaal onderdompelen in de complexe crypto wereld, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Met het Nederlandse bedrijf Diamond Pigs kun je AI-gestuurde robots aan het werk zetten, waardoor je zelf geen poot hoeft uit te steken.

Profiteer van altseason met ‘Duroc’

Steeds meer signalen beginnen de kant op te wijzen dat we ons aan de vooravond bevinden van een nieuwe bullmarkt. De Bitcoin halving is namelijk al meer dan vijf maanden verstreken, en dat is precies het moment dat in het verleden het vuurwerk losbarstte.

Bovendien zijn zowel de Europese centrale bank als de Amerikaanse centrale bank voor het eerst sinds 2020 weer de rente aan het verlagen, waardoor er meer kapitaal beschikbaar komt om de crypto markt te betreden.

Bitcoin (BTC) heeft sinds de start van 2023 al een grote stijging doorgemaakt, maar altcoins lopen nog flink achter. Renteverlagingen brachten in eerdere cycli steeds een inhaalslag teweeg voor altcoins, en ook dit keer lijken experts niets anders te verwachten.

Duroc is één van de vijf AI-gedreven handelsstrategieën die het alles-in-één crypto platform van Diamond Pigs beschikbaar stelt en handelt in alle munten. Duroc stelt een goed gebalanceerd portfolio samen van zorgvuldig geselecteerde altcoins – gekozen op basis van hun sterke fundamenten, toenemende netwerkactiviteit en praktische toepassingen in de echte wereld.

Duroc maakt gebruik van geavanceerde algoritmes die het optimale koop- of verkoopmoment bepalen op basis van de marktontwikkelingen. Het is ontworpen om de risico’s te minimaliseren en investeerders zoveel mogelijk te laten profiteren van de komende bullmarkt.

De handelsbots werken 24.7 onvermoeibaar om winsten te optimaliseren, direct vanuit de wallet van jouw favoriete crypto exchange. Jij bepaalt de strategie, en welk deel van je fondsen gebruikt mogen worden.

72,5% rendement: automatisch handelen op Bitvavo

Duroc heeft consistent sterke resultaten geleverd. In het afgelopen jaar heeft de strategie 72,5% rendement behaald, en dat terwijl altcoins volgens velen nog altijd in hun donkere bearmarkt zitten.

Wat Duroc van Diamond Pigs nog aantrekkelijker kan maken voor Nederlandse investeerders is het feit dat je Diamond Pigs naadloos binnen enkele minuten via een API kunt integreren met bijvoorbeeld Bitvavo maar ook op onder andere Bybit en Kraken. Het dashboard van Diamond Pigs fungeert dan als een flexibele trading schil over de Exchange heen, waarbij je ook munten kan uitsluiten of in 1 keer alles kunt omwisselen naar EUR.

Momenteel biedt Diamond Pigs een tijdelijke promotie waarbij Nederlanders 30 dagen helemaal gratis het platform uit kunnen proberen. Ontdek Diamond Pigs vandaag nog en stap in de toekomst van geautomatiseerde handel.

Ga naar Diamond Pigs

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Stokoude bitcoin whale komt tot leven, maakt gigantische winst
Cryptomysterie: $233 miljard aan bitcoin spoorloos verdwenen
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
XRP crasht: SEC gaat in hoger beroep tegen Ripple
XRP crasht: SEC gaat in hoger beroep tegen Ripple
Star Wars-fan klaagt Rabobank aan wegens gedwongen bitcoin-verkoop
Star Wars-fan klaagt Rabobank aan wegens gedwongen bitcoin-verkoop
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Advertentie
crypto-insiders-icon