Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

PostNL & bpost hand in hand met crypto – dit is hoe jij een graantje meepikt

De grote crypto speurtocht van bpost en Postnl is in volle gang

s
icon-nft
NFT nieuws

De wereld van crypto blijft in beweging, en PostNL en bpost stappen gezamenlijk in dit dynamische landschap met de nieuwste crypto stamp. Deze samenwerking tussen de Nederlandse en Belgische postdiensten biedt een unieke kans voor zowel verzamelaars als investeerders. En om het nog interessanter te maken, geven we vanuit Crypto Insiders bij elk artikel drie crypto stamps weg! Beantwoord de prijsvraag en maak kans op dit crypto-verzamelobject.

Een terugblik op de eerste crypto stamp

Een paar jaar geleden verscheen de allereerste crypto stamp bij PostNL. Deze innovatieve postzegel, die zowel fysiek als digitaal bestond als een non-fungible token (NFT), was binnen mum van tijd uitverkocht. De combinatie van traditionele filatelie en crypto bleek een schot in de roos. Verzamelaars stonden in de rij en investeerders zagen de waarde van hun aankoop al snel stijgen.

Crypto-handelaren konden eenvoudig hun NFT’s op de bekende NFT-marktplaats OpenSea te koop zetten (of kopen). Wat we bij vorige edities zagen is dat de zeldzamere edities, waaronder de rode en de illustere ‘Gold Edition’, bijzonder hard in waarde waren gestegen. Het is niet gek om te verwachten dat ook dit jaar verschillende varianten van de crypto stamp in trek zullen zijn bij handelaren op OpenSea.

Prijsvraag: maak kans op een crypto stamp!

Om deze spannende ontwikkelingen te vieren, hebben we een prijsvraag voor je:

In welk jaar verscheen de eerste crypto stamp?

Weet jij het antwoord? Stuur het in en maak kans op één van de drie crypto stamps die we weggeven. Houd ook onze volgende artikelen in de gaten voor meer kansen om te winnen.


De crypto stamp van 2024 is extra speciaal. Het is namelijk het resultaat van een unieke samenwerking tussen Nederland, België, Oostenrijk en Luxemburg. Deze editie, met het thema “Draak” brengt vier landen samen in één project. Voor België is het zelfs de eerste keer dat ze een crypto stamp uitbrengen—aangezien de vorige edities alleen in Nederland, Luxemburg en Oostenrijk verschenen. Dit maakt de Belgische variant wellicht net zo begeerd als de eerste Nederlandse crypto stamp die zo snel uitverkocht was.

Waarom deze crypto stamp niet mag ontbreken in jouw collectie

De combinatie van een fysieke postzegel en een digitale NFT maakt deze crypto stamp tot een uniek verzamelobject. Met de internationale samenwerking en het thema van de draak is de verwachting dat deze editie net zo populair zal zijn als de eerste. Misschien overtreft de Belgische variant zelfs alle verwachtingen en is ook deze binnen no-time uitverkocht.

Mis deze kans niet en profiteer van de mogelijkheid om een graantje mee te pikken van deze innovatieve stap in de wereld van crypto en filatelie. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of nieuw in de wereld van NFT’s, deze crypto stamp is een waardevolle toevoeging aan je collectie.

Hoe jij een graantje kunt meepikken

De Nederlandse crypto stamp is sinds 1 oktober verkrijgbaar via PostNL. Betalen doe je gewoon met iDEAL en de postzegel wordt, samen met de digitale NFT, bij je thuisbezorgd. Gezien het succes van de vorige edities is het slim om er snel bij te zijn. Koop de Nederlandse crypto stamp met iDEAL en voeg dit unieke item toe aan je collectie.

Voor de Belgische variant, die vanaf 21 oktober te koop is, geldt dat deze net wat exclusiever is voor Nederlanders. Wil je deze bijzondere crypto stamp bemachtigen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] om de Belgische crypto stamp te kopen. Uiteraard kunnen Belgen de Belgische Crypto Stamp ‘gewoon’ online aankopen via de eShop van bpost en afrekenen met Bancontact. Wie weet heb jij straks een stukje van deze internationale samenwerking in handen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Kunnen we nog een knallende bitcoin koers verwachten in 2024?
AI voorspelt bitcoin prijs voor eind 2024
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Megabedrijf BlackRock verkoopt zijn bitcoins, koopt er ethereum voor
Megabedrijf BlackRock verkoopt zijn bitcoins, koopt er ethereum voor
Waarom we vandaag de verjaardag van Bitcoin bedenker Satoshi Nakamoto vieren
‘Bitcoin bedenker’ wil meer dan 1 biljoen euro schadevergoeding
Man zoekt 8.000 bitcoins op vuilnisbelt, klaagt overheid aan
Man gooit per ongeluk €500 miljoen aan bitcoin weg, klaagt gemeente aan
Advertentie

Trending NFT nieuws

postnl-crypto-stamp-artis-Djembe-leeuw
Dit maakt de crypto stamp 2024 extra speciaal – duizenden zoeken mysterie
Advertentie