Roy van Krieken Roy van Krieken
3 min. leestijd

Dit maakt de crypto stamp 2024 extra speciaal – duizenden zoeken mysterie

Doe mee met de crypto speurtocht van postnl en bpost

s
icon-nft
NFT nieuws
postnl-crypto-stamp-artis-Djembe-leeuw

Foto: Shutterstock/Lea Rae

PostNL & bpost onthulde een tijdje terug met trots de derde editie van de Crypto Stamp: een draak, symbool voor kracht en mysterie. Crypto investeerders en verzamelaars zijn razend enthousiast over deze nieuwe uitgave, en dat is niet zonder reden. 2024 is het Jaar van de Draak, wat deze crypto stamp visueel erg interessant maakt. 

Een uniek ontwerp met internationale allure

Deze derde editie is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Nederland, België, Oostenrijk en Luxemburg. Elk land brengt zijn eigen versie van de draak uit, met subtiele verschillen in ontwerp en kleur. Dit maakt het verzamelen van alle varianten extra spannend. De Nederlandse crypto stamps zijn al beschikbaar en trekken veel belangstelling van zowel filatelisten als NFT-liefhebbers. De Belgische variant staat op de planning voor 21 oktober, en belooft een primeur te worden: dit is de eerste keer dat België meedoet aan de Crypto Stamp.

De crypto stamp combineert een fysieke postzegel met een digitale tweeling in de vorm van een non-fungible token (NFT) op de blockchain. Dit betekent dat je na aankoop niet alleen een prachtig ontworpen postzegel ontvangt, maar ook een unieke digitale versie die je kunt verhandelen of bewaren. De NFT is opgeslagen op de Polygon blockchain, wat zorgt voor snelle en veilige transacties.

Doe mee en win een crypto stamp

Om de lancering van deze bijzondere crypto stamp te vieren, geven we er drie weg! Beantwoord de volgende vraag en maak kans op dit unieke verzamelobject:

Prijsvraag: Welk dier staat symbool voor de crypto stamp 2024?


Stuur je antwoord in en houd onze website in de gaten voor de volgende vragen in deze reeks. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze speciale crypto stamp.

Mis deze unieke kans niet

De crypto stamp 2024 belooft een van de meest gewilde verzamelobjecten van het jaar te worden. Met het thema van de draak en de unieke combinatie van fysiek en digitaal verzamelen, is dit een kans die je niet wilt missen.

Wil je zeker zijn van een exemplaar? De Nederlandse crypto stamp is nu te koop en eenvoudig te bestellen via de officiële website van PostNL. Koop de Nederlandse crypto stamp met iDEAL en voeg dit unieke item toe aan je (digitale) collectie.

Voor onze Belgische lezers is de Belgische crypto stamp vanaf 21 oktober ook beschikbaar. Neem contact op via [email protected] om als Nederlander de Belgische crypto stamp te kopen. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Kunnen we nog een knallende bitcoin koers verwachten in 2024?
AI voorspelt bitcoin prijs voor eind 2024
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
$2 miljard aan bitcoin verplaatst door VS, koers reageert
Cryptomarkt houdt adem in: $4 miljard aan BTC mogelijk te koop
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Advertentie
Advertentie