Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

Nederlanders handelen niet meer zelf: kopieer een analist met 7.467% winst

Op ICONOMI kun je een handelaar kopiëren met 7.467% winst

s Nieuws
Nederlanders handelen niet meer zelf: kopieer een analist met 7.467% winst

Foto: seksan1988/Shutterstock

Actief handelen in de volatiele wereld van cryptovaluta kan voelen alsof je in korte tijd jaren ouder wordt. De dagelijkse schommelingen en de constante beweging van de markt kunnen namelijk behoorlijk wat stress opleveren. Bovendien is het traden zelf geen vaardigheid die je van de ene op de andere dag beheerst. Het kost vaak enkele jaren om de basisprincipes van technische analyse, marktsentiment en risicomanagement goed onder de knie te krijgen.

Maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Op ICONOMI kun je simpelweg andere professionals kopiëren, waardoor je zonder enige moeite kunt profiteren van de expertise van anderen. De resultaten spreken voor zich: de beste handelaar op het platform heeft een bizar rendement van 7.467% behaald. Als je nu (gratis) een account aanmaakt en begint met kopiëren, ontvang je ook nog eens een welkomstcadeau van 25 USDT.

Succesvol handelen in crypto kost tijd

Voor de meeste mensen brengt het investeren in crypto-activa zoals bitcoin (BTC) of altcoins al snel veel stress met zich mee. De cryptomarkt staat bekend om zijn extreme volatiliteit, wat betekent dat prijzen in korte tijd flink kunnen schommelen. Het vergt mentale kracht en discipline om de emoties die hierbij komen kijken, zoals angst en hebzucht, onder controle te houden.

Als je actief extra rendementen na gaat jagen door te handelen, zul je nog sterker in je schoenen moeten staan. Het constant volgen van koersgrafieken, die binnen enkele minuten dramatisch kunnen stijgen of dalen, kan mentaal uitputtend zijn. Dit geldt vooral in een markt 24/7 doorgaat, wat betekent dat er altijd beweging is en je nooit echt kunt ‘uitschakelen’.

Bovendien vergt het een enorme tijdsinvestering om succesvol te handelen in de onvoorspelbare cryptomarkt. Hoewel je op korte termijn geluk kunt hebben en winst kunt maken, is het op de lange termijn essentieel om de juiste vaardigheden te beheersen. Zonder diepgaande kennis van de markt, technische analyse en risicobeheer, is het vrijwel onmogelijk om consistent winstgevend te blijven.

Kopieer professionals: 7.467% winst

Voor de meeste mensen is het simpelweg onhaalbaar om zich volledig te wijden aan crypto trading, gezien de tijd en inzet die hiervoor nodig zijn. ICONOMI biedt een slimme oplossing door gebruikers te verbinden met professionele handelaren, waarvan ze de handelsstrategieën kunnen kopiëren. Zo kun je zonder veel moeite leren van de experts en profiteren van hun ervaring.

Een van de toptraders op het platform is Alpha Digital, met een totaalrendement van 7.467% sinds september 2019. Begin dit jaar piekte zijn winst zelfs boven de 10.000%, en momenteel kopiëren 249 gebruikers zijn strategische trades om van dezelfde rendementen te genieten zonder de stress van actief handelen.

Naast Alpha Digital kun je op ICONOMI kiezen uit een breed scala aan andere handelaren, elk met hun eigen selectie van cryptomunten en handelsstrategieën. Tijdelijk kun je ook profiteren van een actie waarmee je 25 USDT gratis kunt verdienen als je besluit om te beginnen met copytrading.

Zo werkt het:

  1. Maak (gratis) een account aan bij ICONOMI – kost slechts enkele minuten
  2. Stort €100
  3. Begin het met volgen van bewezen winstgevende portefeuilles
  4. Ontvang 25 USDT in jouw account

Pak gratis 25 USDT

Als onafhankelijk nieuwsplatform is ons doel jou op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld. Volg ons gratis op Google News om ons te ondersteunen en zorg ervoor dat je altijd direct het laatste nieuws ontvangt.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Man vond €10.000 bitcoin op straat, maar liet vondst liggen
Man vond €10.000 bitcoin op straat, maar liet vondst liggen
Advertentie
crypto-insiders-icon