Redactie Redactie
3 min. leestijd

Nederlandse beleggings app laat klanten slim beleggen – en met succes

BOTS laat meer dan 100.000 klanten wereldwijd slim beleggen

s
icon-finance
Finance nieuws
Nederlandse beleggings app laat klanten slim beleggen - en met succes

Foto: BOTS.io homepagina

De BOTS-app van het Nederlandse bedrijf BOTS Capital, blijft indruk maken als fintech-app in de wereld van geautomatiseerd en slim beleggen. De app maakt gebruik van slimme algoritmes om gebruikers te helpen beleggen in cryptocurrencies en aandelen met een persoonlijke aanpak. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en hoe profiteren beleggers hiervan?

‘Crypto is een paradijs voor ondernemers,’ laat deze data zien
'Crypto is een paradijs voor ondernemers,' laat deze data zien

Het succesverhaal van de BOTS-app

BOTS Capital is ontstaan uit een gedeelde visie van drie Nederlandse ondernemers. Wat begon als een idee in 2017, groeide uit tot een revolutie in de beleggingswereld. De oprichters willen slim beleggen toegankelijk maken, ongeacht hun expertise of financiële achtergrond. Dit leidde in 2018 tot de oprichting van het bedrijf, dat al snel investeerders aantrok en zijn app in 2020 lanceerde.

Sinds de commerciële lancering van de app in 2020 heeft BOTS Capital een indrukwekkende groei doorgemaakt. In 2021 bereikte het platform meer dan 100.000 gebruikers en een licentie van De Nederlandsche Bank. De beleggings app richt zich op de serieuze beleggers met een persoonlijke aanpak, afgestemd op het persoonlijke profiel van de klant.

Advertisement

Slim beleggen

De BOTS-app heeft het voor beleggers eenvoudig gemaakt om te beleggen in de dynamische wereld van cryptocurrencies en aandelen. Met behulp van geavanceerde algoritmes voeren de strategieën automatisch transacties uit op basis van marktanalyse en vooraf gedefinieerde strategieën. Gebruikers hoeven slechts een strategie te kiezen die past bij hun persoonlijke risicoprofiel en financiële doelen, waarna de strategie de rest oppakt. Deze aanpak maakt beleggen niet alleen efficiënter maar ook winstgevender voor beleggers.

Dankzij de zorgvuldige selectie van de beleggingspartners waar de BOTS-app mee samenwerkt, streeft het naar succesvolle lange termijn prestaties voor haar klanten. Door de klantervaring continu te verbeteren heeft het bedrijf veel klanten die al jaren gebruikmaken van de app.

Beleggingsstrategieën op maat

BOTS Capital biedt met de Safe & Secure het stabiele beleggingsproduct een oplossing voor beleggers die streven naar positieve rendementen, ongeacht de marktomstandigheden. Deze strategie richt zich op het minimaliseren van risico’s en het waarborgen van consistente prestaties, zelfs in volatiele markten. Met een gemiddeld rendement van 16% biedt Safe & Secure beleggers de zekerheid van stabiele groei, wat het ideaal maakt voor degenen die hun vermogen willen beschermen en gestaag willen laten groeien. Het beleggingsproduct heeft sinds 2021 geen negatieve kwartaalresultaten laten zien.

Aan de andere kant staat het Spinoza Caute Fonds, een aandelenfonds dat beleggers een meer strategische aanpak biedt binnen de aandelenmarkt. Deze strategie combineert fundamentele analyse met slimme beleggingskeuzes, wat zorgt voor consistentie en groei op de lange termijn. Voor beleggers die zich willen richten op aandelen met sterke potentie, biedt Spinoza Caute een solide en bewezen optie.

BOTS Capital gaat voor meer

Met meer dan 100.000 klanten wereldwijd, blijft de BOTS-app een toonaangevend platform in de wereld van slim beleggen. De combinatie van gebruiksgemak, succesvolle beleggingsstrategieën en lage kosten maakt het platform een aantrekkelijke optie voor de serieuze belegger met een persoonlijke aanpak. BOTS blijft innoveren en uitblinken in service, wat bijdraagt aan de voortdurende groei en populariteit van het platform.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Kunnen we nog een knallende bitcoin koers verwachten in 2024?
AI voorspelt bitcoin prijs voor eind 2024
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Megabedrijf BlackRock verkoopt zijn bitcoins, koopt er ethereum voor
Megabedrijf BlackRock verkoopt zijn bitcoins, koopt er ethereum voor
bitcoin cadeau amsterdam
Duizenden Nederlanders ontvangen deze week gratis bitcoin
Man zoekt 8.000 bitcoins op vuilnisbelt, klaagt overheid aan
Man gooit per ongeluk €500 miljoen aan bitcoin weg, klaagt gemeente aan
Advertentie

Trending Finance nieuws

Europese Centrale Bank verlaagt opnieuw rente, economische zorgen stijgen
Europese Centrale Bank verlaagt opnieuw rente, economische zorgen stijgen
Madelon Praat: Europese en Nederlandse economie op kruispunt
Madelon Praat: Europese en Nederlandse economie op kruispunt
Nederlandse Tinder Swindler licht vrouwen op voor duizenden euro’s
Nederlandse Tinder Swindler licht vrouwen op voor duizenden euro’s
Advertentie