Ivo Melchers Ivo Melchers
3 min. leestijd

Crypto oktober quiz – ben jij op de hoogte van de cryptomarkt?

Wat is er allemaal gebeurd in het cryptoland? Test je kennis

s Nieuws
Crypto oktober quiz - ben jij op de hoogte van de cryptomarkt?

Foto: Hadrian/Shutterstock

Heb je de afgelopen maand het crypto nieuws goed in de gaten gehouden? Dan maak je kans om een flinke zak aan shiba inu (SHIB) munten te winnen.

Op 1 november om 13:00 uur lanceren we namelijk een nieuwe quiz voor cryptoliefhebbers via Instagram Stories. Dit is jouw kans om je kennis te testen en geweldige prijzen te winnen, want we hebben miljoenen aan SHIB klaarstaan voor de winnaars. Zorg ervoor dat je het niet mist!

Ga naar Crypto Insiders op Instagram

De Crypto Insiders quiz: oktober 2024 editie

De maand waar veel crypto-investeerders lang naar hadden uitgekeken, is nu bijna voorbij. Hoewel het beloofde ‘uptober’ volgens velen is uitgebleven, stevent bitcoin (BTC) af op een prima resultaat. Op het moment van schrijven staat de bitcoin koers meer dan 8% hoger dan aan het begin van de maand en slechts 8% onder zijn in maart gevestigde all-time high.

De bitcoin koers kende echter een slechte start van de maand dankzij nieuwe escalaties in het Midden-Oosten, maar kwam later weer in bloei vanwege technische redenen, politieke verschuivingen en macro-economische ontwikkelingen.

Maar er was nog veel meer Bitcoin nieuws. Zo werden Bitcoiners opgeschrikt door de elektrische autofabrikant Tesla en zou de mysterieuze Bitcoin-oprichter Satoshi Nakamoto zijn onthuld.

In het altcoin nieuws stond XRP de afgelopen maand centraal. Er is namelijk een hoop gebeurd in de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), die al bijna vier jaar aan de gang is.

De meest memorabele momenten zullen aan bod komen in onze nieuwe quiz. Denk jij precies te weten wat er de afgelopen maand in de cryptowereld is gebeurd? Dan is dit jouw kans! Doe mee en test je kennis met vijf multiple choice vragen.

Voor de winnaars hebben we een reeks indrukwekkende prijzen klaarstaan. Hier zijn de prijzen die je kunt winnen:

  1. Eerste prijs: 1 miljoen SHIB
  2. Tweede prijs: 500.000 SHIB
  3. Derde prijs: 400.000 SHIB

In het geval van een gelijkspel zullen we een loting houden om de winnaars van elke categorie te bepalen.

Hoe kun je meedoen met de crypto quiz?

Om deel te nemen, volg je ons gewoon op Instagram en sta je klaar op 1 november om 13:00 uur om mee te doen met de quiz. De quiz is voor een tijdsduur van 24 uur beschikbaar op onze Instagram Stories. Deze kans om gemakkelijk mooie crypto-prijzen te winnen, wil je niet missen!

Zelfs als je niet meedoet aan de quiz, is er nog steeds veel te ontdekken op ons Instagram-kanaal. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends in de crypto-wereld met onze dagelijkse updates.

Dus, of je nu een fervente quizzer bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de laatste ontwikkelingen, zorg dat je erbij bent. Test je kennis, win geweldige prijzen en wees onderdeel van onze community en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo Melchers is sinds oktober 2022 actief bij Crypto Insiders. Met een bachelor in psychologie, gespecialiseerd in economische psychologie, en een jaar ervaring als fulltime crypto-redacteur, schrijft Ivo met passie over de cryptomarkt. Hij wil Nederlanders helpen de complexe cryptowereld te begrijpen en verstandige investeringskeuzes te maken. Zijn grote interesse in journalistiek en crypto werd met name gewekt door de vorige bullmarket.

Net binnen
Trending
Crypto ‘memecoin jager’ zet €275 om in €575.000 in slechts 4 uur
Crypto ‘memecoin jager’ zet €275 om in €575.000 in slechts 4 uur
Man investeert €2.800 in kleine crypto en verdient daar €8,3 miljoen mee
Man investeert €2.800 in kleine crypto en verdient daar €8,3 miljoen mee
Professor over het kraken van bitcoin met supercomputers: 'oppassen'
Professor over het kraken van bitcoin met supercomputers: 'oppassen'
Nederlandse bitcoinbeurs sluit de deuren en doet overstap
Nederlandse bitcoinbeurs sluit de deuren en doet overstap
Bitcoin komt naar Cardano: toegang tot €1,23 biljoen vrijgemaakt
Bitcoin komt naar Cardano: toegang tot €1,23 biljoen vrijgemaakt
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Kunnen we nog een knallende bitcoin koers verwachten in 2024?
AI voorspelt bitcoin prijs voor eind 2024
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Waarom we vandaag de verjaardag van Bitcoin bedenker Satoshi Nakamoto vieren
‘Bitcoin bedenker’ wil meer dan 1 biljoen euro schadevergoeding
Advertentie
crypto-insiders-icon