Marijn van Leeuwen Marijn van Leeuwen
2 min. leestijd

Veelbelovend project geeft cardano nieuwe kans om weer te schitteren

Cardano kan meer nieuwe gebruikers verwachten door een nieuw project.

Cardano-ADA
s
cardano-ada-logo
Cardano nieuws
Veelbelovend project geeft cardano nieuwe kans om weer te schitteren

Foto: sdx15/Shutterstock

Cardano (ADA) lijkt de laatste tijd weer goed te presteren nadat de Chang Hard Fork is uitgevoerd, maar volgens experts lijkt er nu weer een goed nieuwtje voor de blockchain naar voren te komen. Zo zeggen sommige experts dat Cardano een toename in adoptie zal zien na het uitkomen van de whitepaper van Midnight.

Waarom stijgt cardano deze week harder dan bitcoin?
Waarom stijgt cardano deze week harder dan bitcoin?

Reactie op de Nightpaper

Het nieuwe blockchain project Midnight heeft recent haar whitepaper uitgebracht, genaamd Nightpaper, wat ze deelden op X (Twitter):

Deze release beschrijft een nieuwe, op privacy gerichte blockchain die is ontworpen om aan de eisen van gereguleerde sectoren te voldoen en tegelijkertijd de privacyproblemen van gebruikers te verminderen.

The Nightpaper onthulde een update in combinatie met de NIGHT token. Dit token is een onderdeel binnen het platform van Midnight dat gebouwd is op Cardano’s Native Asset (CNA). Het NIGHT token zal functioneren als een governance instrument voor het toezicht houden op activiteiten in de Midnight chain en het garanderen van openheid onder de gebruikers van het netwerk.

Advertentie

Wat betekent de Nightpaper voor Cardano?

Binnen de Cardano gemeenschap werd de Nightpaper positief opgepakt. Het sentiment onder de mensen die hebben gereageerd lijkt erg positief te zijn, waarbij ze denken dat er een nieuwe golf van gebruikers naar het netwerk zal komen.

Philip DiSarro, CEO van Anastasia Labs, was één van de mensen die positieve opmerkingen deelde op X (Twitter).

Hij suggereerde dat het NIGHT token meer gebruikers zou kunnen aantrekken dan welke gedecentraliseerde applicatie (DApp) dan ook die eerder op Cardano werd ingezet. Volgens DiSarro zou de infrastructuur van Midnight meer netwerkactiviteit kunnen genereren dan alle andere projecten die gelanceerd zijn sinds de Alonzo Hard Fork van Cardano.

Kortom, we kunnen veel groei van het Cardano netwerk verwachten als Midnight is gelanceerd. Hoe groot de daadwerkelijke impact gaat zijn op de cardano koers, is nog lastig te voorspellen.

In eerder Cardano nieuws lieten we al weten hoe Cardano op de rand van een uitbraak zit en Midnight kan mogelijk de druppel zijn die de emmer laat overlopen. Dit kan uiteindelijk dus een grote impact hebben op de cardano koers.

Geen tijd om al het nieuws op de voet te volgen? Luister & volg onze podcast op spotify,  Apple podcast of kijk ‘m terug op Youtube  – Ivan en Raoul praten je helemaal bij.

Deel dit artikel
Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen schrijft voor Crypto Insiders sinds augustus 2024. Zijn passie voor schrijven begon al op de middelbare school en werd verder ontwikkeld tijdens zijn studie. Na het verlaten van zijn opleiding Toegepaste Psychologie, verdiepte hij zich in SEO en de wereld van cryptocurrency, met een speciale interesse in Bitcoin en blockchaintechnologie. Marijn focust zich voornamelijk op regulatie en marktupdates, en hoopt lezers te inspireren om meer onderzoek te doen naar crypto.

Net binnen
Trending
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Advertentie

Trending Cardano nieuws

'Cardano sneller dan Solana na nieuwe update', claimt oprichter
‘Cardano sneller dan Solana na nieuwe update’, claimt oprichter
Advertentie