DoopieCash DoopieCash
3 min. leestijd

Kan de prijs van cardano x10 gaan en weer boven de $3 stijgen?

Heeft ADA voldoende potentie om naar $3 te stijgen?

Cardano-ADA
s
cardano-ada-logo
Cardano nieuws

Met de volatiliteit in de cryptomarkt vragen velen zich af of cardano (ADA) binnenkort weer de hoogte van $3 kan bereiken. Verschillende altcoins laten tekenen van herstel zien, wat mogelijk betekent dat het ergste achter de rug is. In een recente analyse bekeken we solana (SOL), en zagen we een mooie stijging van 20%.

Vandaag richten we ons echter op cardano, een project met een grote community en veel interesse vanuit de markt. Ondanks de stevige fundamenten en lange geschiedenis – sinds 2017 – blijft de koers momenteel achter. De vraag is: kan cardano zich herstellen en weer richting de $3 bewegen?

‘Cardano sneller dan Solana na nieuwe update’, claimt oprichter
'Cardano sneller dan Solana na nieuwe update', claimt oprichter

Technische versus fundamentele oorzaken

Momenteel staat cardano op nummer 10 van de cryptomarkt en schommelt rond de $0,30. Vergeleken met bitcoin (BTC) heeft ADA het slechter gedaan in 2023. De altcoin heeft moeite om de stijgende lijn van bitcoin te volgen, iets wat we ook zien bij andere cryptovaluta zoals bnb (BNB) en shiba inu (SHIB). Terwijl velen vertrouwen op fundamentals, zoals beloftes van nieuwe ontwikkelingen, focussen wij ons vooral op de prijsactie.

Door te traden op basis van technische analyse kun je profiteren van koersbewegingen zonder afhankelijk te zijn van speculatieve nieuwsberichten. Een goed voorbeeld hiervan is de recent gevormde range voor cardano. Mocht er een doorbraak plaatsvinden, zou dit een positief signaal kunnen zijn voor een verdere stijging.

Cardano (ADA), kan de koers stijgen naar $3?

Hoewel de weg naar boven lastig is, zien we bij cardano tekenen van potentieel herstel. Als het lukt om cruciale weerstandsniveaus te doorbreken, kan ADA opnieuw hogere waarden testen. Belangrijk is wel om het risico te minimaliseren door slimme instapmomenten te kiezen en de downside goed af te dekken. Zoals altijd geldt: neem je winst waar mogelijk en laat een deel van je positie openstaan voor verdere stijgingen.

Wat denken jullie? Kan cardano binnenkort terug naar $3? Deel je mening en abonneer op ons kanaal voor meer analyses!

Advertentie

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Geen tijd om al het nieuws op de voet te volgen? Luister & volg onze podcast op spotify,  Apple podcast of kijk ‘m terug op Youtube  – Ivan en Raoul praten je helemaal bij.

Deel dit artikel
DoopieCash

Berry en Chris zijn de oprichters van DoopieCash, de grootste Online Trading Community van Nederland en België. Sinds 2018 delen ze dagelijks hun kennis en ervaring via hun YouTube-kanaal. Met meer dan 20 jaar gezamenlijke ervaring in traden en investeren, richt DoopieCash zich op het zorgvuldig overbrengen van kennis aan ambitieus Nederland, waarbij risicomanagement centraal staat. Naast hun artikelen bij Crypto Insiders, delen ze hun inzichten over traden en investeren via meerdere social media platforms.

Net binnen
Trending
Solana kan met 50% stijgen naar $240 terwijl whales flink inslaan
Cryptobelegger maakt €3 miljoen van €1.200 in slechts 15 dagen
Nederlandse cryptobedrijven kunnen nu vergunning aanvragen bij AFM
Crypto’s pump-en-dumpen is vanaf december officieel verboden in Nederland
Crypto beurs Binance lovend over vooroplopend crypto land
Midden-Oosten ontketent crypto-storm: $338 miljard omgezet
€35 miljard-fiasco terra was ‘een kaartenhuis dat instortte’
Terra (LUNA): Van €50 miljard naar $0, hoe het gebeurde
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Advertentie

Trending Cardano nieuws

Waarom stijgt Cardano zo hard deze week?
Waarom stijgt Cardano zo hard deze week?
Cardano-oprichter haalt fel uit, 'Ethereum is een dictatuur'
Cardano-oprichter haalt fel uit, ‘Ethereum is een dictatuur’
Advertentie