Roy van Krieken Roy van Krieken
30/06/2024 14:36 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/06/2024 11:22

Thuis geld verdienen met bitcoin: nieuwe kansen door innovatie

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Man zet vol in op solana en Tesla, en scoort 825% winst

Foto: UfaBizPhoto/Shutterstock

Het aantal mensen dat vanuit huis werkt, neemt gestaag toe. Een recente ontwikkeling maakt het nu mogelijk om geld te verdienen met crypto, rechtstreeks vanuit de eigen woonkamer. Voorheen waren er veel obstakels die deze markt moeilijk toegankelijk maakten. Dankzij een innovatieve oplossing is het voor Nederlanders mogelijk om zelf bitcoins te minen, zonder dat daar een supercomputer voor nodig is en zelfs zonder het comfort van je eigen huiskamer te verlaten.

Traditionele BTC mining opnieuw uitgevonden

Het miningproces voor bitcoin (BTC) leek vaak voorbehouden aan grote bedrijven met diepe zakken en vergaande technische expertise. Bitcoin miners zijn op dit moment vaak grote bedrijven die vele miljarden waard zijn. Voor individuele miners leek het een onoverkomelijke drempel vanwege de benodigde kennis, dure apparatuur en hoge energiekosten. Zeker in Nederland, met zijn stijgende tarieven voor energie, leek een startkapitaal essentieel en de uitdaging te groot.

Gelukkig is er nu een innovatieve oplossing ontwikkeld die deze obstakels wegneemt. Het Nederlandse Rollman Mining biedt namelijk een op afstand bestuurbare miningoplossing, die het naar eigen zeggen voor iedereen mogelijk maakt deel te nemen aan deze business. Door vanuit eigen huis gebruik te maken van een miningpool kunnen Nederlandse investeerders nu meedingen zonder zich zorgen te hoeven maken over de gebruikelijke barrières. Je kunt alles volgen vanaf een dashboard dat je waar dan ook kunt inzien om zo op de hoogte te blijven van je eigen mining-operatie.

Het bedrijf neemt daarnaast ook de volledige verantwoordelijkheid voor het onderhoud en beheer van de miners voor zijn rekening. Ook beschikken ze over competitieve elektriciteitstarieven van de markt.

Speciale aanbieding Rollman Mining

Rollman Mining biedt lezers van Crypto Insiders een speciale deal aan: een korting van 500 euro op de eerste aankoop, plus een vrijblijvend adviesgesprek. Deze aanbieding verlaagt de drempel om de cryptomarkt te betreden aanzienlijk en wordt het risico verminderd.

In een markt die gedomineerd wordt door grote spelers biedt Rollman Mining een unieke kans voor individuele miners. Zij kunnen nu de cryptowereld betreden zonder technische of financiële barrières. Het minen van bitcoin is nu binnen handbereik, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Ga naar Rollman Mining

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021, een rol die hij kreeg via een aanbeveling. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Cryptomunt onploft met 366% na lancering op Bybit, investeerders enthousiast
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Paniek onder bitcoiners: langetermijnhouders dumpen massaal
Paniek onder bitcoiners: langetermijnhouders dumpen massaal
Overheid VS dumpt 'bitcoin drugs miljoenen', BTC koers daalt
Overheid VS dumpt bitcoin drugs fortuin, BTC koers daalt
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Advertentie