Tim Kamp Tim Kamp
3 min. leestijd

Nederlandse YouTuber verkoopt miljoenenvilla, bizarre foto’s nu op Funda

s
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
bekende youtuber verkoopt miljoenenvilla

Foto: Shutterstock/Sutipond Somnam

Een Nederlandse bitcoinmiljonair van het Youtube-kanaal Doopiecash heeft onlangs zijn villa te koop gezet. Chris Janssen, zoals de cryptohandelaar echt heet, doet afstand van zijn +700 vierkante meter woning. Opmerkelijk is dat hij het pand pas drie jaar geleden heeft gekocht. Voor enkele miljoenen is het huis nu op te pikken.

Bitcoin bullrun aanstaande? Topeconoom voorziet geen recessie in VS
Bitcoin bullrun aanstaande? Topeconoom voorziet geen recessie in VS

Bitcoin-miljonair verkoopt gerenoveerd wijnpakhuis

Janssen maakt onderdeel uit van het bedrijf Doopiecash. Doopiecash is een Nederlands YouTube-kanaal en online community die zich richt op het traden en investeren in aandelen en crypto. Het team achter Doopiecash biedt educatieve content, marktanalyses en advies over investeren in diverse financiële markten. Bitcoin (BTC) staat vaak centraal in de video’s van de leermeesters.

In Maassluis staat het bijzondere huis te koop dat ooit een wijnpakhuis was. De woning is al meer dan honderd jaar oud, met een bouwjaar van 1920. Het huis beschikt over een woonoppervlakte van 729 vierkante meter. Veder kun je rekenen op 11 kamers, waarvan 5 slaapkamers en 5 badkamers.

Opvallend is dat het huis in 2021 aan Janssen werd verkocht voor 1,8 miljoen euro. Nu, ongeveer drie jaar later, staat het huis alweer te koop. Er komt zo’n twee ton bovenop de eerst genoemde prijs. Je kunt een bod uitbrengen rond de vraagprijs van 1,99 miljoen euro. Een kijkje binnenin het pand vindt je in de housetour op het lifestyle Youtube-kanaal van Doopiecash.

De huidige eigenaren hebben het huis grondig gerenoveerd. Het meest opvallende onderdeel van de woning is de garage, die is omgebouwd tot een waar paradijs voor autoliefhebbers. En dat is iets waar Janssen ook om bekend staat. Zijn liefde voor auto’s en de autosport zijn maar al te goed terug te zien in het pand.

Verder vind je in dit nederige stulpje niet alleen plek voor meerdere auto’s. Zo is er plek voor een bioscoop, een drankencollectie, een werkplek en een racesimulator. Bekijk verder de foto’s van het pand op Funda. Maar ondanks de luxe en de uitgebreide faciliteiten, hebben de eigenaren besloten het huis na een kort aantal jaar alweer te verkopen. Een reden hiervoor is onbekend.

Advertisement

Janssen’s succesvolle strategie levert hem een fortuin op

De twee oprichters van de succesvolle onderneming delen samen met het team hun inzichten en ervaringen om zowel beginners als gevorderde traders te helpen bij het maken van weloverwogen investeringsbeslissingen.

Het is geen geheim dat Janssen hier zelf ook een flinke slag uit heeft geslagen. Zo is hij al tientallen jaren actief in de financiële markten en handelt hij in crypto’s als bitcoin en ethereum (ETH). Ook de aandelenmarkten profiteert Janssen gretig van, zo laat hij weten in zijn educatieve content.

Na de renovatie begonnen Janssen en zijn vrouw met het verzamelen van luxe auto’s. Hun collectie omvat onder andere een Maserati MC20, een Ferrari 430 Scuderia, een Lotus Eletre en een Ferrari F8 Tributo. Deze auto’s zijn grotendeels in het laatste jaar aangeschaft, weet Autoblog te melden. Een gekke aanname is dit niet, gezien de stijgende bitcoin-prijs in de laatste maanden.

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Tim Kamp

Tim Kamp is sinds september 2023 redacteur bij Crypto Insiders. Met een HBO Bachelor in Sport, Management & Ondernemen van de Hogeschool van Amsterdam en ervaring bij BitKamp, brengt hij een unieke combinatie van marketingkennis en crypto-expertise. Zijn passie voor cryptocurrency ontstond vanuit een interesse in geldbeheer en investeren, wat hem uiteindelijk naar Bitcoin leidde. Bij Crypto Insiders deelt hij nu zijn kennis en inzichten met een breed publiek.

Net binnen
Trending
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Uitgelicht Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk – eindigde in nachtmerrie
Succesvolle man boekte 566.500% winst door slimme zet in crypto coin
Succesvolle man boekte 566.500% winst door slimme zet in crypto
Bitcoin kan dit weekend onder $50.000 duiken, waarschuwt Arthur Hayes
Waarom daalt de bitcoin koers vandaag zo hard?
Bitcoin 'op randje van crash', 2021-scenario is mogelijk
Crypto Radar: Bitcoin koers klapt en zakt $2.500 in anderhalf uur tijd
XRP drama toch niet voorbij? Ripple vraagt uitstel boete voor beroep
XRP drama toch niet voorbij? Ripple vraagt uitstel boete voor beroep
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Uitgelicht Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk – eindigde in nachtmerrie
Bitcoin kan dit weekend onder $50.000 duiken, waarschuwt Arthur Hayes
Waarom daalt de bitcoin koers vandaag zo hard?
XRP koers schiet hard omhoog na nieuws in Ripple rechtszaak
Nederlandse ‘Bitcoin Familie’ voorspelt koers van $160.000
Advertentie