Roy van Krieken Roy van Krieken
4 min. leestijd

Nederlandse ‘Bitcoin Familie’ voorspelt koers van $160.000

Didi Taihuttu voorspelt BTC-piek van $160.000 in 2025

s
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
XRP koers schiet hard omhoog na nieuws in Ripple rechtszaak

Foto: Champ008/Shutterstock

De Nederlandse bitcoin-analist, Didi Taihattu, heeft opnieuw van zich laten horen op zijn instagram account. Hier heeft hij een nieuwe voorspelling gedaan met betrekking tot de prijsbeweging van bitcoin. Hij denkt dat bitcoin dit jaar nog een flinke bull-run laat zien. 

‘The Bitcoin family’

Taihuttu verwierf internationale bekendheid als het hoofd van de zogeheten “Bitcoin Family“. In 2017 nam Taihuttu een radicale beslissing: hij verkocht al zijn bezittingen, waaronder zijn huis, auto en andere waardevolle spullen, om alles in bitcoin te investeren. Samen met zijn vrouw en drie kinderen reisde hij vervolgens de wereld rond, terwijl ze uitsluitend leefden van hun bitcoins. 

De familie is sindsdien een symbool geworden onder bitcoin-enthousiasten. Ondanks de volatiliteit van de markt heeft Taihuttu een vast geloof in de toekomst van bitcoin en blijft hij zijn volgers inspireren met zijn optimistische voorspellingen. Met zijn Nederlandse nuchterheid en gedurfde keuzes is Taihuttu een uniek figuur binnen de wereld van crypto. 

Documentaire over de bekende Bitcoiners uit Nederland

Naast hun avontuurlijke levensstijl kreeg de familie nog meer bekendheid door de documentaire die over hen verscheen op Videoland. De documentaire heet ‘’All-in’’ en is gefilmd door documentairemaker June te Spenke. In deze documentaire wordt het leven van Didi Taihuttu en zijn gezin van dichtbij gevolgd. De documentaire geeft een inkijkje in hun reizen, hun filosofie rondom crypto en de uitdagingen die ze tegenkomen terwijl ze wereldwijd rondtrekken. Deze productie laat zien hoe het gezin niet alleen financiële risico’s nam, maar ook koos voor een leven vol vrijheid, buiten het traditionele financiële systeem.

Taihuttu, die eerder dus wereldwijd bekendheid verwierf door zijn volledige bezit om te ruilen voor bitcoins, heeft nog steeds een optimistische kijk op bitcoin. In zijn nieuwste instagram-post gaf hij aan dat het er op de korte termijn niet goed uitziet voor bitcoin, maar dat het vanaf half september weleens hard zou kunnen gaan. 

Hij zegt: ‘’Vanaf het midden van september tot aan het einde van dit jaar, gaat het een fantastische bullish-periode worden voor bitcoin, en naar mijn mening zal bitcoin naar de $90.000 gaan, om vervolgens weer een correctie naar ongeveer $70.000 mee te maken. In januari en februari zullen we ook nog een beetje dippen, maar dan zal er in de periode daarna een top komen van tussen de $120.000 en $160.000. Dus als je bitcoins kan kopen op dit niveau, zou ik dat doen, omdat je je geld dan kunt verdubbelen’’.

Maar waar blijft die crypto bullrun nou?

In onze nieuwe podcast op Spotify of Apple podcast bespreken onze hosts het laatste crypto nieuws, en waar ingezoomd wordt op de meest gestelde vraag: Waar blijft de bitcoin bullmarkt nou? Ivan en Raoul duiken dieper in de Bitcoin cycles. Hoe ver zitten we van een ‘normale’ cycle af, en wat kunnen we verwachten van de bullmarkt? Luister en volg onze podcast om up-to-date te blijven.

Anycoin Direct geeft de eerste 1.000 Nederlanders 1.5 miljoen PEPE cadeau

De meme-coin gekte is de wereld nog steeds niet uit. Waar PEPE sinds begin dit jaar al 450% is gestegen. Of deze hype blijvend is, valt nog te bezien. Maar met het gratis PEPE-aanbod van Anycoin Direct kun je in ieder geval zonder risico deelnemen aan deze opwindende ontwikkeling. Het is een unieke kans om te ontdekken wat de wereld van crypto te bieden heeft.

Nieuwe gebruikers ontvangen maar liefst 1 miljoen PEPE volledig gratis. Een mooie kans om kennis te maken met de wereld van meme-coins zonder eigen geld te riskeren.

1.5 miljoen gratis PEPE meepakken

Geen tijd om al het nieuws op de voet te volgen? Luister & volg onze podcast op spotify,  Apple podcast of kijk ‘m terug op Youtube  – Ivan en Raoul praten je helemaal bij.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Bitcoin-eenjaar-geleden-rekensom-wat-1000euro
Rekensom: Wat €1000 in Bitcoin een jaar geleden nu waard zou zijn
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Bitcoin-eenjaar-geleden-rekensom-wat-1000euro
Rekensom: Wat €1000 in Bitcoin een jaar geleden nu waard zou zijn
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Advertentie