Timo Bult Timo Bult
3 min. leestijd

Miljoenen SHIB prijzenpool: wat gebeurde er met crypto in september

Bitcoin steeg, CZ is vrij, maar wat gebeurde er nog meer in crypto?

Bitcoin-BTC
s
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Miljoenen SHIB prijzenpool: wat gebeurde er met crypto in september

Foto: AYO Production/Shutterstock

Vele cryptoliefhebbers zagen september met zorg tegemoet, maar uiteindelijk presteerden bitcoin (BTC) en de rest van de cryptomarkt beter dan de meeste hadden durven hopen. Met nog minder dan een dag te gaan, lijkt het zelfs de beste septembermaand ooit te gaan worden voor bitcoin. En ook wat het crypto nieuws betreft was het weer een maand om niet snel te vergeten

Heb jij de ontwikkelingen in het cryptoland in de gaten gehouden? Dan is dit het moment om je kennis te bewijzen. Morgen, op 1 oktober, om 13:00 uur lanceren we namelijk weer een nieuwe quiz voor cryptoliefhebbers via Instagram Stories. We hebben miljoenen aan shiba inu (SHIB) klaarstaan voor de winnaars, dus mis het niet.

Ga naar Crypto Insiders op Instagram

Bitcoin op zijden draadje: historische verdeeldheid over rentebesluit
Bitcoin op zijden draadje: historische verdeeldheid over rentebesluit

De Crypto Insiders quiz: september 2024 editie

De maand die veel cryptobezitters liever hadden overgeslagen, is zo slecht nog niet geweest. Sterker nog, de meesten zullen erg tevreden terugblikken op de afgelopen vier weken.

September staat bekend als een beruchte maand voor Bitcoin: historisch gezien is het de slechtste maand van het jaar voor de digitale munt. In de eerste week leek dit patroon zich te herhalen, met Bitcoin die onder druk stond door macro-economische ontwikkelingen.

Toch toonde Bitcoin zich veerkrachtig en schoot de afgelopen weken met tientallen procenten omhoog. Het marktsentiment draaide volledig om, en nu lijkt een nieuwe bullmarkt plotseling in zicht. Een typisch voorbeeld van hoe snel de cryptomarkt kan veranderen.

Veel altcoins hebben Bitcoin de afgelopen maand zelfs overtroffen, met enkele opvallende prestaties. Ook de aandelenmarkten laten sterke resultaten zien, en dat is geen toeval.

Denk jij precies te weten wat er de afgelopen maand in de cryptowereld is gebeurd? Dan is dit jouw kans! Doe mee aan onze nieuwe quiz en test je kennis met vijf multiple choice vragen die je cryptokennis op de proef stellen.

Voor de winnaars hebben we een reeks indrukwekkende prijzen klaarstaan. Hier zijn de prijzen die je kunt winnen:

  1. Eerste prijs: 1 miljoen SHIB
  2. Tweede prijs: 500.000 SHIB
  3. Derde prijs: 400.000 SHIB

In het geval van een gelijkspel zullen we een loting houden om de winnaars van elke categorie te bepalen.

Advertentie

Hoe kun je meedoen met de crypto quiz?

Om deel te nemen, volg je ons gewoon op Instagram en sta je klaar op 1 oktober om 13:00 uur om mee te doen met de quiz. De quiz is voor een tijdsduur van 24 uur beschikbaar op onze Instagram Stories. Deze kans om gemakkelijk mooie crypto-prijzen te winnen, wil je niet missen!

Zelfs als je niet meedoet aan de quiz, is er nog steeds veel te ontdekken op ons Instagram-kanaal. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends in de crypto-wereld met onze dagelijkse updates.

Dus, of je nu een fervente quizzer bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de laatste ontwikkelingen, zorg dat je erbij bent. Test je kennis, win geweldige prijzen en wees onderdeel van onze community en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
Solana kan met 50% stijgen naar $240 terwijl whales flink inslaan
Cryptobelegger maakt €3 miljoen van €1.200 in slechts 15 dagen
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Nederlandse cryptobedrijven kunnen nu vergunning aanvragen bij AFM
Crypto’s pump-en-dumpen is vanaf december officieel verboden in Nederland
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
€35 miljard-fiasco terra was ‘een kaartenhuis dat instortte’
Terra (LUNA): Van €50 miljard naar $0, hoe het gebeurde
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

Crypto beurs Binance lovend over vooroplopend crypto land
Midden-Oosten ontketent crypto-storm: $338 miljard omgezet
Bitcoin handelaren houden adem in - belangrijke data uit VS op komst
Bitcoin handelaren houden adem in – belangrijke data uit VS op komst
Bitcoin bulls opgelet: komende maand dubbele kans op een 'moonrun'?
Bitcoin bulls opgelet: komende maand dubbele kans op een ‘moonrun’?
Advertentie