Corné Marchand Corné Marchand
3 min. leestijd

Crypto Journaal: pas op, recordprijs van bitcoin nog niet in zicht

De bitcoin koers is nog niet dichtbij zijn ATH

s
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Bitcoin (BTC) bevindt zich al dagenlang in een neergaande correctie, waardoor men weer vreest of de langverwachte bullmarkt nog wel aan gaat breken. In mijn nieuwste video geef ik een uitgebreide technische analyse van de bitcoin koers waarin ik mijn verwachtingen voor de komende tijd deel. Ook bespreek ik belangrijk fundamenteel Bitcoin en altcoin nieuws zodat je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen die momenteel spelen in het cryptoland.

Bitcoin is historisch gezien klaar voor een uitbraak, zegt bekende analist
Bitcoin is historisch gezien klaar voor een uitbraak, zegt bekende analist

Bitcoin koersanalyse en nieuws

Ik begin de video met een duik in de koersgrafiek van bitcoin. Hoewel de koers de afgelopen dagen wat is teruggezakt, staan we er technisch gezien nog steeds extreem goed voor in mijn ogen.

Bitcoin heeft een indrukwekkende rally doorgemaakt de afgelopen weken en stuit nu op een belangrijk weerstandsniveau. Dat de bulls de koers (nog) niet verder kunnen drukken, is wat mij betreft allesbehalve reden tot zorg. Bitcoin probeert nu steun te vinden op de 200-daagse Moving Average (MA) wat in het verleden vaak tot een grote stijging heeft gezorgd. Ik raad je aan om mijn nieuwste video te bekijken om mijn verwachtingen voor de komende tijd te horen.

Ook bespreek ik wat fundamentele nieuwtjes en ontwikkelingen rondom bitcoin, zoals de instromen bij de Amerikaanse bitcoin spot ETF’s, de Bitcoin Fear & Greed Index, en interessante on-chain data.

Advertentie

Crypto en altcoin nieuws

De cryptomarkt heeft de afgelopen week grote stappen voorwaarts gezet op verschillende fronten. Zo heeft BNY Mellion, een van de grootste banken in de Verenigde Staten, de markt betreden voor het beheer van crypto ETP’s, hebben betalingsverwerkers PayPal en Visa nieuwe crypto-stappen gezet en is Binance-oprichter Changpeng Zhao vrijgelaten uit de gevangenis.

Ook laten Solana (SOL) en Cardano (ADA) gunstige netwerkprestaties zien, heeft Ondo Finance (ONDO) een nieuwe samenwerking gesloten met BlackRock, en heeft BlackRock’s ethereum spot ETF een grote mijlpaal bereikt. Na het kijken van de video weet je precies wat er allemaal speelt.

Traditiegetrouw blik ik vooruit op wat we de komende week kunnen verwachten wat betreft belangrijke macro-economische ontwikkelingen, die van groot belang zijn voor de cryptomarkt.

Bitcoin kleurt groen, maar Federal Reserve kan vanavond alles veranderen
Bitcoin kleurt groen, maar Federal Reserve kan vanavond alles veranderen

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 begon hij YouTube-video’s te maken over diverse crypto-projecten en zijn methodes, wat resulteerde in een platform met 85 duizend abonnees. Zijn dagelijkse posts en stories op Instagram trekken veel aandacht. Begin 2021 lanceerde hij zijn Cryptonite-training, waar al meer dan 3.500 leden aan hebben deelgenomen. Corné’s missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen goed voorbereid en winstgevend de cryptowereld in te stappen.

Net binnen
Trending
Solana kan met 50% stijgen naar $240 terwijl whales flink inslaan
Cryptobelegger maakt €3 miljoen van €1.200 in slechts 15 dagen
Nederlandse cryptobedrijven kunnen nu vergunning aanvragen bij AFM
Crypto’s pump-en-dumpen is vanaf december officieel verboden in Nederland
Crypto beurs Binance lovend over vooroplopend crypto land
Midden-Oosten ontketent crypto-storm: $338 miljard omgezet
€35 miljard-fiasco terra was ‘een kaartenhuis dat instortte’
Terra (LUNA): Van €50 miljard naar $0, hoe het gebeurde
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

Crypto beurs Binance lovend over vooroplopend crypto land
Midden-Oosten ontketent crypto-storm: $338 miljard omgezet
Stokoude bitcoin whale komt tot leven, maakt gigantische winst
Cryptomysterie: $233 miljard aan bitcoin spoorloos verdwenen
Bitcoin handelaren houden adem in - belangrijke data uit VS op komst
Bitcoin handelaren houden adem in – belangrijke data uit VS op komst
Advertentie