Roy van Krieken Roy van Krieken
20/06/2024 19:02 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/06/2024 15:38

Bitcoin weddenschap loopt fout af voor Drake en fortuin verdampt

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Drake comparte video de Bitcoin con sus 146M seguidores en Instagram

Foto: Eugene Powers/Shutterstock

Op maandagavond werden de Boston Celtics ten koste van de Dallas Mavericks kampioen van de NBA Finals. Dit leverde uiteraard feestvierende fans op in Boston. Maar voor de beroemde rapper Drake een duur verlies. Drake, die bekend staat om zijn passie voor zowel sport als gokken, verloor maar liefst $500.000 in Bitcoin (BTC) door te wedden op de Dallas Mavericks als winnaar van de finale. Helaas voor hem verloren de Mavericks, waardoor hij zijn flinke inzet zag verdampen.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Drake en Mavericks gaan onderuit

Op 6 juni deelde Drake via Instagram zijn weddenschap met de wereld. “Dallas omdat ik een Texaan ben,” gaf hij toen als reden. Zijn loyaliteit aan de Texaanse basketbalploeg heeft helaas geen vruchten afgeworpen. Na vijf wedstrijden moesten de Mavericks op maandag na een totale score van 4-1 in het voordeel van de Celtics afdruipen.

Drake is geen onbekende in het aangaan van grote weddenschappen. Hij heeft in het verleden meerdere keren aanzienlijke bedragen verloren, maar ook indrukwekkende winsten behaald. Ondanks het verlies blijft hij optimistisch en lijkt hij niet al te veel van streek te zijn. Voor iemand van zijn statuur is een half miljoen gek genoeg geen groot gemis.

Dit incident toont echter aan hoe crypto steeds meer raakvlakken krijgt met andere sectoren. Waaronder dus met de wereld van entertainment en sportsbetting.

Advertentie

BTC-gok pakt niet goed uit

Gisteren had Drake echter een nieuwe kans. Hij heeft ook een half miljoen dollar ingezet op de NHL’s Stanley Cup Finals, met de hoop dat de Edmonton Oilers zullen winnen. Mocht dit gebeuren, kan hij ruim een miljoen dollar verdienen, wat zijn verlies van maandag ruimschoots zou compenseren. De Oilers stonden echter met 3-1 achter in de serie en Florida Panthers hebben genoeg aan nog één overwinning. Gelukkig wonnen de Oilers gisteren en staan nu achter met 3-2. Drake maakt dus nog een kans!

Het blijft fascinerend om te zien hoe beroemdheden zoals Drake zich in de wereld van cryptocurrency begeven. Deze betrokkenheid draagt bij aan de toenemende acceptatie en zichtbaarheid van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Maar dergelijke absurde weddenschappen met crypto zouden de sector wellicht ook in een kwaad daglicht kunnen zetten.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Groot aantal crypto-wallets in gevaar door grootschalige hack
Groot aantal crypto-wallets in gevaar door grootschalige hack
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Advertentie