Timo Bult Timo Bult
3 min. leestijd

Bitcoin conferentie schrijft opnieuw geschiedenis in Antwerpen

Luister naar, en ontmoet Bitcoin-legendes in Antwerpen

Bitcoin-BTC
s
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin conferentie schrijft opnieuw geschiedenis in Antwerpen

Foto: victor lluesa montes/Shutterstock

Op zaterdag 5 oktober komen Belgische en Nederlandse Bitcoin (BTC) en crypto liefhebbers bijeen in de historische Antwerpse handelsbeurs voor de tweede Future of Bitcoin-conferentie in België. De grootste namen uit de Bitcoin community verzamelen zich op deze prestigieuze locatie om het lange termijn potentieel van Bitcoin onder de loep te nemen.

Event bekijken

Place to be voor Bitcoinliefhebbers

Over iets meer dan een week wordt de handelsbeurs in Antwerpen, een iconisch gebouw uit de 16e eeuw en de locatie van ‘s werelds eerste effectenbeurs, opnieuw het decor voor de tweede editie van de Future of Bitcoin-conferentie.

De handelsbeurs is in zowel 1583 als 1858 volledig afgebrand maar schittert sinds 2019 weer als nooit tevoren na een grondige renovatie. Wat dat betreft is het de perfecte locatie voor Bitcoiners om samen te komen; want hoe vaak is Bitcoin niet al ten dode verklaart?

Organisator Levi Haegebaert, de auteur van het boek ‘Bitcoin voor Beginners’, benadrukt het belang van deze bijeenkomst:

‘’België heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van Bitcoin, met name op het gebied van cryptografie. Ongeveer een derde van de Belgen bezit al bitcoins, en onder jongeren is dat zelfs bijna de helft. Toch lopen we, in vergelijking met onze buurlanden, achter op het gebied van crypto-initiatieven. Nederland telt bijvoorbeeld meer dan 20 geregistreerde crypto platformen, terwijl België er geen heeft. Daarom is het voor mij van groot belang om de Bitcoinscene in België levendig te houden en een platform te bieden waar ideeën en innovaties kunnen worden uitgewisseld.” 

 

De conferentie biedt een uitgebreid programma met diverse sessies en netwerkmogelijkheden, waaronder keynote speeches, paneldiscussies en workshops. Of je nu pas net om de hoek komt kijken of al jaren ervaring hebt opgedaan in de cryptomarkt, de conferentie is toegankelijk voor iedereen.

Met een zorgvuldig samengestelde agenda en twee podia waar diverse onderwerpen aan bod komen, biedt het programma voor ieder wat wils. Dit is dé plek om je kennis over Bitcoin en crypto te verbreden en in contact te komen met gelijkgestemden, grote cryptobedrijven en leiders uit de industrie.

De line-up van de conferentie is zeer indrukwekkend met bekende namen uit de Bitcoin community, waaronder:

  • Tuur Demeester: Bitcoin-analist
  • Jameson Lopp: security expert
  • Aaron van Wirdum journalist en auteur van ‘The Genesis book’
  • Ivan Van de Cloot: auteur en econoom
  • Gertjan Verachtert: tax lawyer
  • Willem Middelkoop: auteur en financieel journalist

20% korting voor lezers van Crypto Insiders

Deze conferentie biedt niet alleen een kans om te leren en inspiratie op te doen, maar ook om te netwerken met gelijkgestemden en experts uit de industrie. Het is de ideale gelegenheid om je kennis over Bitcoin te verdiepen en contacten te leggen met professionals. Voor meer informatie en om tickets te kopen, bezoek je BitcoinAntwerp.be. De volledige agenda is daar ook beschikbaar.

In samenwerking met Crypto Insiders biedt Future of Bitcoin onze lezers 20% korting op kaartjes voor dit prestigieuze evenement. Gebruik hiervoor de code ‘crypto-insiders’. Voor meer informatie en om tickets te kopen, bezoek je BitcoinAntwerp.be. Hier kun je tevens de volledige agenda voor de gehele dag vinden.

Daarnaast maak je op later vandaag kans op gratis tickets! Volg het Instagram-kanaal van Crypto Insiders, want later vandaag wordt er een giveaway georganiseerd waarmee je gratis toegang kunt winnen.

Volgen

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Slecht belastingdienst nieuws: Nieuwe vermogensbelasting in 2027 blijkt onmogelijk
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Satoshi's reden voor Bitcoin limiet van 21 miljoen onthuld in e-mail
Beweging door Satoshi? Bitcoin wallet ontwaakt na 15 jaar
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Bitcoin bulls opgelet: komende maand dubbele kans op een 'moonrun'?
Bitcoin bulls opgelet: komende maand dubbele kans op een ‘moonrun’?
FBI-Warnung: Nordkoreanische Hacker zielen auf Bitcoin Spot-ETFs in den USA
Russische hackers eisen $75 miljoen in Bitcoin na massale cyberaanval
Advertentie