Timo Bult Timo Bult
13/04/2019 08:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/04/2019 08:00

Bitcoin (BTC) en ripple (XRP) vinden support, Binance Coin (BNB) 7% in de plus

Nieuws
bitcoin ripple binance coin update

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De afgelopen dagen zagen we de meeste koersen flink kelderen. Echter lijkt er nu weer support te zijn gevonden, met in de top 10 vrijwel alleen maar stijgende koersen. In dit artikel kijken we kort naar de koersen van bitcoin (BTC), ripple (XRP) en de opvallendste stijger in de afgelopen 24 uur, Binance Coin (BNB).

Crypto koning ‘SBF’ gaat in hoger beroep tegen 25-jarige celstraf

Bitcoin (BTC)

Op het moment van schrijven is bitcoin (BTC) $5.152 waard op Bitfinex, na 0,75% te zijn gestegen. Na het aantikken van de $5.500 vond bitcoin (BTC) een sterke resistance op dit prijsniveau. BTC zakte in enkele uren dwars door een aantal belangrijke support zones heen. Op 12 april werd echter support gevonden.
Op ongeveer $4.950 begon bitcoin weer zijn weg omhoog te vinden. Het steeg daarbij weer boven de eerdere support op $5.000 uit en lijkt op dit moment de resistance op $5.150 te testen. De komende uren zullen uitwijzen of bitcoin weer richting de $5.200 kan gaan handelen of dat de koers toch weer terugzakt naar de support op $5.000.

Advertentie

Ripple (XRP)

Nadat ripple (XRP) een nieuwe all time high (ATH) 2019 wist neer te zetten op $0,3835, is de altcoin in een neerwaartse trend terechtgekomen. Na bijna een week langzaam maar zeker te zijn gedaald, lijkt XRP nu te consolideren.
Het vond support op $0,3179 op vrijwel hetzelfde tijdstip als bitcoin support vond. Sindsdien handelt XRP in de plus met een waarde van $0,3348 na 2,2% te zijn gestegen in de afgelopen 24 uur. De eerstvolgende resistance ligt op ongeveer $0,3380 met aan de onderzijde een support op ongeveer $0,3260.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB), de native cryptocurrency van het Binance ecosysteem is op dit moment de grootste stijger in de top 10. Op dit moment staat de cryptocurrency ruim 7% in de plus met een waarde van $18,50.
De altcoin testte de afgelopen uren het resistance niveau op ongeveer $18,60 een aantal keren maar wist deze niet te doorbreken. Na een kleine correctie staat BNB op het punt de resistance opnieuw te testen. De eerstvolgende support ligt op ongeveer $18,30, met dus een sterke resistance op $18,60.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie