Wessel Kersting Wessel Kersting
3 min. leestijd

Waarom Litecoin harder kan stijgen dan Bitcoin

Waarom Litecoin harder kan stijgen dan Bitcoin

Foto: Paul Biryukov/Shutterstock

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van litecoin (LTC) die onlangs de stijging van de bitcoin (BTC) koers correct voorspelden. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Solana kan uitbreken naar $200 met nieuwe technologie
Solana kan uitbreken naar $200 met nieuwe technologie

Technische analyse LTC koers

De hele crypto markt heeft deze week een enorme boost gekregen. De koers van litecoin was in de afgelopen twee dagen met bijna 16 gestegen. Toch was dit geen verrassing voor de analisten van Crypto Insiders. Zij hebben vandaag weer een nieuwe blik op de LTC koers geworpen:

“Voor LTC zien wij een ABC Elliott Wave patroon ontstaan als innerwave vier van een kleiner 12345 EW patroon. Wij hadden al verwacht dat de C wave tussen de 100% en 123,6% uit zal komen van de Fibonacci, wat gelijk staat aan een koers tussen de $90 en $92. 

Daarom hebben we een groene koopzone voor litecoin kunnen vaststellen, terwijl we dat niet konden doen voor bitcoin. Zoals we nu kunnen zien, is deze zone perfect geraakt en is de koers direct omhoog geschoten om de vijfde en laatste wave van dit patroon te maken. 

Dit lijkt het begin van een bullish langer termijn 12345 patroon te zijn waarbij we nu de eerste wave aan afronden. We wachten hier op een neerwaartse correctieve tweede wave voordat we een harde stijging verwachten. Het lijkt er nog steeds op dat litecoin op de langere termijn meer ruimte heeft om te groeien dan bitcoin.”

Deze analyse is 16 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

https://youtu.be/J623CTgX7zU

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Kunnen we nog een knallende bitcoin koers verwachten in 2024?
AI voorspelt bitcoin prijs voor eind 2024
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
$2 miljard aan bitcoin verplaatst door VS, koers reageert
Cryptomarkt houdt adem in: $4 miljard aan BTC mogelijk te koop
'Onwaarschijnlijk dat dit spul wat wordt', zegt voorzitter crypto-waakhond
‘Onwaarschijnlijk dat dit spul wat wordt’, zegt voorzitter crypto-waakhond
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Grote crypto-fusie trekt aandacht: Dit is wat je moet weten
Grote crypto-fusie trekt aandacht: Dit is wat je moet weten
Bitcoin op belangrijk kruispunt: Experts leggen uit waarom
Bitcoin op belangrijk kruispunt: Experts leggen uit waarom
Bitcoin balanceert op $62.000 rand: nieuwe inzichten van onze experts
Bitcoin balanceert op $62.000 rand: nieuwe inzichten van onze experts
Advertentie