Wessel Kersting Wessel Kersting
2 min. leestijd

VeChain kan met 100% omhoogschieten na VeBetter aankondiging

s
koers-icon
Analyses
Bitcoin nadert uitbraak: ETF-instroom kan tot 40% stijging leiden

Foto: XanderSt/Shutterstock

VeChain (VET) heeft de lancering van veBetter DAO aangekondigd, een gedecentraliseerde autonome organisatie die gericht is op het verbeteren van de VeChain-gemeenschap en -ecosysteem. Deze DAO stelt gebruikers in staat om actief deel te nemen aan besluitvorming en projectontwikkeling binnen het VeChain-netwerk. De introductie van veBetter DAO is een stap om meer decentralisatie en betrokkenheid te bevorderen.

Hieronder werpen we een blik op een recente technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe
Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe

Technische analyse vechain (VET) koers

De analisten van de Discord omgeving van Crypto Insiders zagen iets interessants op de VET grafieken. Zij zeiden het volgende:

“VET volgt netjes de technische analyse en heeft het belangrijke niveau van $0,02684 als support geflipt. Dit is een positieve indicatie en de groene box start precies op dit niveau.

 

We verwachten nu verdere opwaartse beweging richting de bovenliggende Fibonacci-niveaus. Als VET de huidige steun weet vast te houden, kunnen we mogelijk een test van hogere niveaus zien, met $0,03409 als eerste target en uiteindelijk zelfs de piek rond de $0,055, wat een stijging van ongeveer 100% zou betekenen.

 

Kortom, zolang we boven $0,02684 blijven, behouden we een bullish perspectief en blijven we onze posities aanhouden. We blijven de koers goed monitoren in Discord voor verdere signalen.”

Datum analyse: 22 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vSFIdM7H/

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Solana kan met 50% stijgen naar $240 terwijl whales flink inslaan
Cryptobelegger maakt €3 miljoen van €1.200 in slechts 15 dagen
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Nederlandse cryptobedrijven kunnen nu vergunning aanvragen bij AFM
Crypto’s pump-en-dumpen is vanaf december officieel verboden in Nederland
'Grootste Ethereum-update ooit' mogelijk versneld door splitsing
Ethereum belegger verdient €120 miljoen in 2 jaar met ‘hodl’-strategie
Advertentie

Trending Analyses nieuws

XRP op keerpunt: Ripple whales zaaien twijfel over koers
XRP op keerpunt: Ripple whales zaaien twijfel over koers
Bitcoin schiet langs $65.000, memecoins als DOGE, SHIB & PEPE exploderen
Bitcoin op rand van uitbraak na rentebesluit: koers nadert cruciaal punt
Nederlandse experts delen 2 crypto die hard kunnen stijgen
Nederlandse experts delen 2 crypto die hard kunnen stijgen
Advertentie