Wessel Kersting Wessel Kersting
01/06/2024 17:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/06/2024 01:45

Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen

Analyses
Populaire crypto kan snel weer sterk stijgen door vervroeging AI-fusie

Foto: Champ008/Shutterstock

Recent hebben onze analisten interessante ontwikkelingen ontdekt in de grafieken van zowel THORChain (RUNE) als bitcoin (BTC).

Dit artikel richt zich op deze twee cryptocurrencies. Deze analyses werden al eerder gedeeld in onze Discord community. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams gedeeld.

THORChain (RUNE) kan met 80% stijgen

RUNE vertoont momenteel positieve signalen. Onze analisten hebben opgemerkt dat de koers onlangs de groene koopzone heeft bereikt, gelegen bij de golden pocket tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, samen met andere belangrijke Fibonacci-niveaus.

Vanuit deze zone hebben we onze positie kunnen versterken en we hebben een aanzienlijke stijging waargenomen. Er vormt nu een 12345 Elliott Wave patroon, en volgens onze analisten is wave 2 afgerond en bereiden we ons voor op wave 3.

Het doel voor deze wave 3 is gesteld op de 161,8% Fibonacci-extensie, wat neerkomt op $10,52. Dat zou een stijging van bijna 80% betekenen vanaf de top van de groene zone. Voor nu blijft het een kwestie van de markt nauwlettend volgen en onze positie goed in de gaten houden.

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/rQdwlrKg/

Onze analisten maken gebruik van TradingView

Verbeter je handelsstrategieën vandaag nog! TradingView biedt uitgebreide grafieken en indicatoren die je helpen om markten beter te begrijpen. Via deze link ontvang je €15 cadeau en kun je TradingView gratis proberen.

Bitcoin (BTC) kan nieuwe all-time high maken

Bitcoin bevindt zich momenteel in een boeiende fase binnen een Elliott Wave patroon. Onze analisten hebben een 12345 Elliott Wave patroon omhoog geïdentificeerd, wat wijst op een positief signaal. Hierdoor verwachten onze analisten op de langere termijn een vergelijkbaar groot patroon te zien.

Momenteel lijkt de koers echter weerstand te ondervinden rond $71,500. Bitcoin kan bij een volgende poging door deze weerstand breken, maar zal dan waarschijnlijk direct geconfronteerd worden met nieuwe weerstandsniveaus. Dit betreft de rode dynamische trendlijn en de all-time high rond de $74.000.

Desondanks verwachten onze analisten dat de koers uiteindelijk ook door deze niveaus zal breken. Dit zou de weg kunnen openen richting $84.800, wat ons vertrouwen in een verdere stijging van BTC bevestigt. Bitcoin heeft deze maand dus nog veel grond te winnen in de ogen van onze analisten.

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FIrjSEtr/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Groot aantal crypto-wallets in gevaar door grootschalige hack
Groot aantal crypto-wallets in gevaar door grootschalige hack
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Thorchain (RUNE) daalt dieper dan verwacht, maar kan met 100% stijgen
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
PEPE klaar voor sterke groei door upgrades, zeggen crypto-experts
Populaire AI crypto vindt bodem en lijkt klaar voor sterke stijging
Thorchain (RUNE) daalt dieper dan verwacht, maar kan met 100% stijgen
Veelbelovende crypto lijkt klaar te staan voor sterke stijging
Advertentie