Khiem Nguyen Khiem Nguyen
3 min. leestijd

THORChain (RUNE) kan exploderen: cryptofusie belooft grote sprong

Koers lijkt klaar voor rally richting $7,39 na kleine correctie

THORChain-RUNE
s
koers-icon
Analyses
THORChain (RUNE) kan exploderen: cryptofusie belooft grote sprong

Foto: Champ008/Shutterstock

Onlangs bespraken we in dit artikel de fusie van Thorchain (RUNE) met Kujira in het Cosmos ecosysteem. Deze samenwerking heeft de interesse van beleggers gewekt, omdat het aanzienlijke kansen biedt voor Thorchain’s groei. De fusie is bedoeld om de liquiditeit en interoperabiliteit van beide netwerken te versterken, wat de toekomstige koers van RUNE positief kan beïnvloeden.

Hieronder duiken we in een exclusieve technische analyse, afkomstig uit onze Discord-community. Hier delen onze analisten dagelijks hun laatste inzichten en analyses over de cryptomarkt, vaak dagen voordat ze elders opduiken.

Technische analyse Thorchain (RUNE)

De analisten van Crypto Insiders blijven positief over RUNE, na een beweging die precies in lijn ligt met eerdere verwachtingen. Zij gaven het volgende commentaar:

“RUNE heeft precies gedaan wat we hadden verwacht en was door de $5-grens gebroken. Op dit moment zien we een korte terugval naar ongeveer $4,10 als waarschijnlijk, waarna we verdere stijgingen verwachten richting de volgende targets van $6,13 en $7,39. Alles wijst erop dat de marktstructuur deze opwaartse beweging blijft ondersteunen.

 

Nu de koers tegen een correctie aan lijkt te lopen, houden we vooral de zone rond $4,10 scherp in de gaten. Dit niveau kan dienen als een belangrijk steunpunt, waarna RUNE mogelijk weer aan kracht wint voor een verdere stijging. De bullish trend blijft stevig overeind, en als de steunzone standhoudt, zouden we de volgende targets snel kunnen bereiken.”

Datum analyse: 9 oktober. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/2uhDJYlR/

Tip van de redactie: OKX geeft bitcoin weg

Met DNB-goedkeuring introduceert OKX de meest complete crypto app van Nederland. Nieuwe klanten krijgen €50 in Bitcoin na een eerste transactie van €100. Profiteer van de eenvoudige interface, gunstige kosten en eenvoudige iDEAL-stortingen. De promotie loopt 14 dagen vanaf registratie.

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Khiem Nguyen

Khiem is bij Crypto Insiders begonnen als stagiair en begon in die hoedanigheid al snel met het schrijven van fundamentele analyses voor de Premium community. Sinds september 2024 deelt hij zijn kennis ook op de reguliere nieuwssite van Crypto Insiders.

Net binnen
Trending
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Bitcoin in gevaar? Eerste crypto-codes gekraakt met kwantumcomputer
Waarom we vandaag de verjaardag van Bitcoin bedenker Satoshi Nakamoto vieren
‘Bitcoin bedenker’ wil meer dan 1 biljoen euro schadevergoeding
Man zoekt 8.000 bitcoins op vuilnisbelt, klaagt overheid aan
Man gooit per ongeluk €500 miljoen aan bitcoin weg, klaagt gemeente aan
Megabedrijf BlackRock verkoopt zijn bitcoins, koopt er ethereum voor
Megabedrijf BlackRock verkoopt zijn bitcoins, koopt er ethereum voor
Dit is hoelang de XRP rechtszaak nog duurt volgens Ripple-advocaat
Dit is hoelang de XRP rechtszaak nog duurt volgens Ripple-advocaat
Advertentie

Trending Analyses nieuws

SUI-correctie op handen: Experts delen mogelijke instapzone
SUI-correctie op handen: Experts delen mogelijke instapzone
Solana in de lift: Grote bank vertrouwt op SOL, koers volgt
Solana in de lift: grote bank gebruikt nu SOL, koers volgt
Populaire AI-coin corrigeert: Analisten zien kansen en delen analyse
Populaire AI-coin corrigeert: Analisten zien kansen en delen analyse
Advertentie