Wessel Kersting Wessel Kersting
26/06/2024 08:59 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/06/2024 21:22

Thorchain (RUNE) daalt dieper dan verwacht, maar kan met 100% stijgen

THORChain-RUNE
Analyses
Thorchain (RUNE) daalt dieper dan verwacht, maar kan met 100% stijgen

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Thorchain (RUNE), een toonaangevend gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol, wordt vandaag uitgelicht.

Thorchain is bezig met de opzet van een nieuwe integratie genaamd “Runepool”. Deze innovatie stelt investeerders in staat om hun RUNE tokens te gebruiken in liquiditeitspools zonder dat ze een tweede asset nodig hebben. Normaal gesproken zijn twee assets vereist om liquiditeit te kunnen verschaffen, maar met Runepool is enkel de RUNE token nodig.

Deze integratie zal resulteren in een toename van de liquiditeit op het Thorchain-netwerk, waardoor het voor traders makkelijker wordt om grote volumes om te ruilen voor andere assets. Dit kan de RUNE koers positief beïnvloeden door bredere adoptie en verhoogde investeringen.

In onze Discord-omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Technische analyse THORChain (RUNE)

THORChain is recent door de groene koopzone van de analisten van Crypto Insiders heen gezakt. Toch liggen er mogelijk nog meer kansen in het verschiet. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit in Discord:

“RUNE bevindt zich momenteel in een neerwaartse beweging binnen een WXY-correctiepatroon. De koers heeft de groene koopzone bereikt tussen de $5,39 en $5,72, maar kon hier geen sterke steun vinden, wat duidt op verdere daling.

 

Dat betekent dat we verwachten dat de koers zal dalen naar de blauwe steunzone tussen de $3 en $4, waar ook de 78,6% Fibonacci retracement samenvalt met de 161,8%. Hier zullen we goed opletten om een mogelijke ommekeer te identificeren, aangezien dit een belangrijke steunzone is.

 

Blijft de koers binnen deze zone, dan verwachten we een opwaartse beweging als onderdeel van een nieuwe impulsieve wave. Voor de lange termijn houden we de targets in de gaten rond de $7,70 en hoger. Echter, een overtuigende harde doorbraak onder de $3,02 zou ons bearish maken en verdere dalingen kunnen betekenen.”

Datum analyse: 17 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/6SfEqdZf/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Groot aantal crypto-wallets in gevaar door grootschalige hack
Groot aantal crypto-wallets in gevaar door grootschalige hack
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Thorchain (RUNE) daalt dieper dan verwacht, maar kan met 100% stijgen
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto kan snel weer sterk stijgen door vervroeging AI-fusie
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
PEPE klaar voor sterke groei door upgrades, zeggen crypto-experts
Populaire AI crypto vindt bodem en lijkt klaar voor sterke stijging
Advertentie