Khiem Nguyen Khiem Nguyen
3 min. leestijd

Telegrams Toncoin wankelt na VN-rapport: crypto-experts vrezen daling

Crypto-analisten zien weinig kans op doorbraak weerstandsniveau

Toncoin-TON
s
koers-icon
Analyses
Telegrams Toncoin wankelt na VN-rapport: crypto-experts vrezen daling

Foto: rafapress/Shutterstock

The Open Network (TON) staat onder druk na een VN-rapport van het United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC) over cybercriminaliteit in Zuidoost-Azië. Het rapport beschuldigt onder andere Telegram, waar TON mee verbonden is, van betrokkenheid bij ondergrondse datamarkten en cyberfraude.

Hieronder duiken we in een exclusieve technische analyse, afkomstig uit onze Discord-community. Hier delen onze analisten dagelijks hun laatste inzichten en analyses over de cryptomarkt, vaak dagen voordat ze elders opduiken.

Technische analyse The Open Network (TON)

De analisten van Crypto Insiders hebben aangegeven dat TON moeite heeft om door de huidige weerstand te breken, en zij verwachten een verdere daling als de koers onder druk blijft staan. Zij gaven onlangs het volgende commentaar in Discord:

“TON bevindt zich momenteel in een fase van consolidatie rond $5,14 na te zijn afgewezen in de weerstandszone. Hoewel een korte opleving richting $5,70 mogelijk is, blijft deze regio een sterke weerstand vormen.

 

Het huidige patroon suggereert een grotere kans op een voortzetting van de neerwaartse beweging, met een potentieel doel rond $4,30. De aanhoudende verkoopdruk op de grafiek bevestigt dit scenario: als de steun niet standhoudt, is een daling naar $4,30 het volgende logische gevolg. Dit zou in lijn zijn met de huidige trend.

 

De komende dagen zullen cruciaal zijn om te bepalen of TON voldoende kracht heeft om boven deze niveaus te blijven, of dat de neerwaartse trend zich verder doorzet. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen verdere updates delen in onze Discord.”

Datum analyse: 9 oktober. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/z85MEOni/

Tip van de redactie: OKX geeft bitcoin weg

Met DNB-goedkeuring introduceert OKX de meest complete crypto app van Nederland. Nieuwe klanten krijgen €50 in Bitcoin na een eerste transactie van €100. Profiteer van de eenvoudige interface, gunstige kosten en eenvoudige iDEAL-stortingen. De promotie loopt 14 dagen vanaf registratie.

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Khiem Nguyen

Khiem is bij Crypto Insiders begonnen als stagiair en begon in die hoedanigheid al snel met het schrijven van fundamentele analyses voor de Premium community. Sinds september 2024 deelt hij zijn kennis ook op de reguliere nieuwssite van Crypto Insiders.

Net binnen
Trending
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
$2 miljard aan bitcoin verplaatst door VS, koers reageert
Cryptomarkt houdt adem in: $4 miljard aan BTC mogelijk te koop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

PEPE begint aan voorspelde stijging en overtreft Solana in volume
PEPE begint aan voorspelde stijging en overtreft Solana in volume
Bitcoin balanceert op $62.000 rand: nieuwe inzichten van onze experts
Bitcoin-experts delen koersvoorspellingen met escalatie Midden-Oosten
Van 'Uptober' naar 'Octobear': Bitcoin onder druk voor belangrijke dag
Van ‘Uptober’ naar ‘Octobear’: Bitcoin onder druk voor belangrijke dag
Advertentie