Wessel Kersting Wessel Kersting
2 min. leestijd

Telegrams Toncoin onder druk, maar nieuwe kansen in groene zone

Toncoin-TON
s
koers-icon
Analyses
Telegrams Toncoin verplettert Bitcoin en Ethereum qua activiteit

Foto: rafapress/Shutterstock

Toncoin (TON) heeft een belangrijke integratie bereikt met OKX Wallet. Deze samenwerking breidt de reikwijdte en liquiditeit van TON uit, terwijl OKX Wallet meer blockchain-opties en potentiële gebruikersgroei biedt. Gebruikers kunnen nu TON opslaan, verzenden, ontvangen en beheren binnen OKX Wallet, evenals deelnemen aan TON-gebaseerde dApps en yield-mogelijkheden.

Hieronder werpen we een blik op een technische analyse die we eerder hebben gedeeld in onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Nieuwe instapkansen voor toncoin (TON)

Ondanks het goede fundamentele nieuws, lijkt TON echter op basis van technische analyse wat kracht te verliezen. Toch zien de analisten van Crypto Insiders wel kansen liggen op de grafieken van TON. Zij deelden de volgende analyse in de Discord omgeving:

“Zoals verwacht lijkt de opwaartse trend voor TON nog niet echt door te zetten. De koers is er niet in geslaagd om de weerstandsniveaus aan de bovenkant te breken. We blijven van mening dat TON nog steeds de groene box kan gaan opzoeken voor een hertest.

 

De zone rond $6 is bijzonder interessant omdat hier meerdere belangrijke niveaus samenkomen, waaronder de 0,618 en 0,66 Fibonacci-niveaus. Dit zou een sterke supportzone kunnen vormen en een potentieel keerpunt in de koersontwikkeling kunnen markeren. Daarom hebben wij hier een groene koopzone getekend. Uiteindelijk kunnen we targets stellen voor de langere termijn op de $8,29.

 

Zolang de koers niet boven de huidige weerstandsniveaus uitkomt, blijven we voorzichtig en anticiperen we op een mogelijke verdere daling richting de groene box.”

Datum analyse: 22 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Jtkh1oyu

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Solana kan met 50% stijgen naar $240 terwijl whales flink inslaan
Cryptobelegger maakt €3 miljoen van €1.200 in slechts 15 dagen
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Nederlandse cryptobedrijven kunnen nu vergunning aanvragen bij AFM
Crypto’s pump-en-dumpen is vanaf december officieel verboden in Nederland
'Grootste Ethereum-update ooit' mogelijk versneld door splitsing
Ethereum belegger verdient €120 miljoen in 2 jaar met ‘hodl’-strategie
Advertentie

Trending Analyses nieuws

XRP op keerpunt: Ripple whales zaaien twijfel over koers
XRP op keerpunt: Ripple whales zaaien twijfel over koers
Bitcoin schiet langs $65.000, memecoins als DOGE, SHIB & PEPE exploderen
Bitcoin op rand van uitbraak na rentebesluit: koers nadert cruciaal punt
Nederlandse experts delen 2 crypto die hard kunnen stijgen
Nederlandse experts delen 2 crypto die hard kunnen stijgen
Advertentie