Wessel Kersting Wessel Kersting
3 min. leestijd

Telegrams Toncoin kan nog stuk dieper dalen, waarschuwen analisten

TON adressen nemen toe, maar koers wellicht nog niet klaar met dalen

Toncoin-TON
s
koers-icon
Analyses
Crypto-analisten voorspellen kritieke fase voor Telegrams Toncoin

Foto: rafapress/Shutterstock

Toncoin (TON) is een blockchain-platform gericht op snelle en schaalbare transacties, oorspronkelijk ontwikkeld door de makers van Telegram. Recent zag Toncoin een sterke toename in het aantal actieve en nieuwe adressen op zijn netwerk, wat wijst op meer gebruikers wat kan leiden tot verdere koersstijgingen.

Hieronder werpen we een blik op een technische analyse die we eerder hebben gedeeld in onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse toncoin (TON) koers

Ook TON kon niet aan de harde crash ontsnappen. De analisten van Crypto Insiders zien echter wel een interessant detail op de grafiek. Zij deelden onlangs het volgende in de Discord-omgeving:

“TON blijft interessant, maar we zien dat de koers moeite heeft om boven de volume ‘point of controle’ (POC) uit te komen. Dit wijst mogelijk op aanhoudende zwakte en kan betekenen dat de lows nog niet zijn gevormd.

 

De low van 2 mei is nog niet uitgenomen, wat de zone rond $4,29 aantrekkelijk maakt als een potentieel supportgebied. Hier ligt ook veel liquiditeit, wat deze zone nog interessanter maakt voor een mogelijke bodemvorming.

 

We blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen, vooral omdat TON moeite lijkt te hebben met het doorbreken van belangrijke weerstandsniveaus. Een verdere daling richting $4,29 is niet uitgesloten, en we zullen daar alert blijven op tekenen van een trendomkeer.”

Datum analyse: 12 augustus. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Iagd4XYi/

Dalende crypto prijzen? Geen zorgen!

Met derivatenhandel kun je ook in een dalende markt winst maken. BloFin biedt de tools om van elke marktbeweging te profiteren. Registreer nu via onze link en claim tot $300 aan bonussen. Benut zo elke kans in de cryptomarkt!

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk – eindigde in nachtmerrie
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen – waarschuwing voor senioren
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin daalt, recessie dreigt - Nederlandse analist deelt zijn plan
Bitcoin daalt, recessie dreigt – Nederlandse analist deelt zijn plan
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Waarom Ripple (XRP) nog een flinke crash kan maken
Waarom Ripple (XRP) nog een flinke crash kan maken
Bitcoin maakt zich op voor grote sprong, maar eerst volgt een dip
Bitcoin maakt zich op voor grote sprong, maar eerst volgt een dip
Chainlink op randje van afgrond? handelsvolume keldert met 98%
Chainlink op randje van afgrond? handelsvolume keldert met 98%
Advertentie