Wessel Kersting Wessel Kersting
3 min. leestijd

Solana naar $330? Crypto-experts waarschuwen eerst voor een correctie

Technische analyse onthult cruciale steunzone voor SOL op $135

Solana-SOL
s
koers-icon
Analyses
Solana naar $330? Crypto-experts waarschuwen eerst voor een correctie

Foto: Westlight/Shutterstock

Volgens een recent rapport van VanEck heeft solana (SOL) de potentie om de helft van ethereums marktkapitalisatie te bereiken, wat zou kunnen leiden tot een koers van $330 per SOL. Hoewel Solana voordelen biedt, zoals snellere transacties en lagere kosten, blijft het marktsentiment op korte termijn bearish.

Hieronder duiken we in een exclusieve technische analyse, afkomstig uit onze gratis Discord-community. Hier delen onze analisten dagelijks hun laatste inzichten en analyses over de cryptomarkt, vaak dagen voordat ze elders opduiken.

Nieuwe instapkansen voor solana (SOL)

Hoewel solana positieve tekenen vertoont, vrezen de analisten van Crypto Insiders dat we door een afnemend momentum mogelijk eerst een correctie krijgen voordat de stijging hervat. Dat legden zij onlangs als volgt uit in Discord:

“De koers van SOL heeft recent nieuwe lokale highs bereikt, maar er zijn enkele signalen die wijzen op een mogelijke verzwakking van de huidige trend. Met name de RSI-divergentie geeft aan dat het momentum afneemt, wat ons doet vermoeden dat de huidige opwaartse beweging niet veel langer zal aanhouden.

 

De groene box rond de $135 blijft daarom een belangrijke zone om in de gaten te houden. We verwachten dat de koers mogelijk een pullback maakt richting deze zone. Dit niveau fungeert als een cruciale support waar de koers wellicht nieuwe kracht kan opdoen om vervolgens weer te stijgen.

 

Hoewel de recente highs veelbelovend lijken, wachten we op een correctie richting de groene box. Als de koers daar steun vindt, kunnen we ons voorbereiden op een nieuwe opwaartse beweging. Tot die tijd blijven we voorzichtig en houden we deze belangrijke supportzone goed in de gaten.”

Datum analyse: 30 september. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/21Yptatg/

Tip van de redactie: OKX maakt comeback in Nederland

Met DNB-goedkeuring introduceert OKX de meest complete crypto app van Nederland. Nieuwe klanten krijgen €20 in Bitcoin na een eerste transactie van €100. Profiteer van de eenvoudige interface, gunstige kosten en eenvoudige iDEAL-stortingen. De promotie loopt 14 dagen vanaf registratie.

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Solana kan met 50% stijgen naar $240 terwijl whales flink inslaan
Cryptobelegger maakt €3 miljoen van €1.200 in slechts 15 dagen
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Nederlandse cryptobedrijven kunnen nu vergunning aanvragen bij AFM
Crypto’s pump-en-dumpen is vanaf december officieel verboden in Nederland
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
Waarom is de prijs van shiba inu zo hard gestegen vandaag?
€35 miljard-fiasco terra was ‘een kaartenhuis dat instortte’
Terra (LUNA): Van €50 miljard naar $0, hoe het gebeurde
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Nederlandse experts delen 2 crypto die hard kunnen stijgen
Nederlandse experts delen 2 crypto die hard kunnen stijgen
XRP op keerpunt: Ripple whales zaaien twijfel over koers
XRP op keerpunt: Ripple whales zaaien twijfel over koers
Bitcoin houdt hart vast voor volatiele week met marktverschuivende data
Bitcoin houdt hart vast voor volatiele week met marktverschuivende data
Advertentie