Khiem Nguyen Khiem Nguyen
3 min. leestijd

Solana kan uitbreken naar $200 met nieuwe technologie

Crypto-experts bespreken cruciale prijsniveaus voor SOL stijging

Solana-SOL
s
koers-icon
Analyses
Solana kan uitbreken naar $200 met nieuwe cryptotechnologie

Foto: Things/Shutterstock

Tijdens Breakpoint 2024 heeft Solana (SOL) een nieuwe technologie onthuld om de hoge datakosten op het netwerk te verlagen. Met tools zoals de Photon indexer en Airship wordt het eenvoudiger om massale token airdrops uit te voeren, wat directe invloed kan hebben op de efficiëntie van het netwerk en de adoptie van Solana.

Hieronder duiken we in een exclusieve technische analyse, afkomstig uit onze Discord-community. Hier delen onze analisten dagelijks hun laatste inzichten en analyses over de cryptomarkt, vaak dagen voordat ze elders opduiken.

Technische analyse Solana (SOL) koers

De solana koers maakte onlangs een sterke stijging vanuit de groene zone die de de analisten van Crypto Insiders hadden gemarkeerd. Zij deelden afgelopen week de volgende analyse in Discord:

“SOL is onlangs teruggekeerd naar de groene box, een cruciaal steunniveau dat belangrijk is om de huidige stijgende trend vast te houden. Dit niveau fungeert als een sterke steun waar kopers de kans hebben om de prijs verder omhoog te duwen.

 

We verwachten vanuit deze zone een verdere stijging richting $150 en dan $160, wat een belangrijk weerstandsniveau vormt. Zodra SOL deze grens doorbreekt en vervolgens hier steun vindt, dan ligt mogelijk de weg open voor een stijging naar $200, een belangrijke psychologische grens.

 

Het is dan wel essentieel dat de steunniveaus behouden worden. In Discord blijven we SOL nauw volgen en delen we regelmatig nieuwe analyses voor de koers.”

Datum analyse: 3 oktober, 2024. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vCBYpSHW/

Tip van de redactie: OKX maakt comeback in Nederland

Met DNB-goedkeuring introduceert OKX de meest complete crypto app van Nederland. Nieuwe klanten krijgen €20 in Bitcoin na een eerste transactie van €100. Profiteer van de eenvoudige interface, gunstige kosten en eenvoudige iDEAL-stortingen. De promotie loopt 14 dagen vanaf registratie.

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Khiem Nguyen

Khiem is bij Crypto Insiders begonnen als stagiair en begon in die hoedanigheid al snel met het schrijven van fundamentele analyses voor de Premium community. Sinds september 2024 deelt hij zijn kennis ook op de reguliere nieuwssite van Crypto Insiders.

Net binnen
Trending
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Bitcoin-Kurs schießt in die Höhe – Fed senkt Zinsen überraschend um 0,5 %
Bitcoin koers krijgt steun van onverwachte economische factoren
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin-experts delen koersvoorspellingen met escalatie Midden-Oosten
Bitcoin-experts delen koersvoorspellingen met escalatie Midden-Oosten
Van 'Uptober' naar 'Octobear': Bitcoin onder druk voor belangrijke dag
Van ‘Uptober’ naar ‘Octobear’: Bitcoin onder druk voor belangrijke dag
PEPE begint aan voorspelde stijging en overtreft Solana in volume
PEPE begint aan voorspelde stijging en overtreft Solana in volume
Advertentie