Wessel Kersting Wessel Kersting
01/06/2024 11:31 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/06/2024 12:37

Ripple (XRP): wat betekent het huidige koerspatroon voor de toekomst?

XRP-XRP
Analyses
Ripple (XRP): wat betekent het huidige koerspatroon voor de toekomst?

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

Ripple (XRP), een digitale valuta gericht op grensoverschrijdende betalingen voor financiële instellingen, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor XRP, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams gedeeld.

Technische analyse ripple (XRP)

XRP zit al een tijdje vast rond dezelfde prijs en het ziet er naar uit dat de koers eerst naar beneden zal uitbreken voordat we een nieuwe stijging krijgen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“XRP vertoont nog steeds weinig activiteit en blijft traden binnen het driehoekspatroon. Het is een teken van onzekerheid in de markt en duidt aan dat zowel kopers als verkopers nog niet weten welke kant ze de koers op willen sturen.

 

Daarnaast hebben we weerstand van een ‘imbalance’ niveau boven ons, rond de $0,56, die de koers naar beneden drukt. Voorlopig zijn we niet geïnteresseerd in het kopen van XRP totdat we dichter bij de blauwe zone rond de $0,46 komen.

 

Het huidige patroon suggereert dat XRP waarschijnlijk naar beneden uitbreekt richting de blauwe steunzone voordat we een significante opwaartse beweging kunnen zien. Het is belangrijk om te wachten op bevestiging van een sterke steun voordat we een nieuwe positie overwegen.”

Datum analyse: 29 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KaQBwb4o/

Onze analisten maken gebruik van TradingView

TradingView biedt uitgebreide grafieken en indicatoren die je helpen om de crypto markt beter te begrijpen. Via deze link ontvang je €15 cadeau en kun je TradingView gratis proberen.

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Bitcoin onder druk: Amerikaanse banenmarkt dwarsboomt bullrun
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin krijgt nieuwe tik en valt onder $67.000, markt zwaar getroffen
Onderzoek toont harde data: ‘bitcoin zal crashen naar $50.000’
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Bitcoin onder druk: Amerikaanse banenmarkt dwarsboomt bullrun
3 redenen waarom de bitcoin koers al dagen daalt
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Cardano (ADA) klaar voor rally: MiCA-gereed en koers in groene zone
Cardano (ADA) klaar voor rally: MiCA-gereed en koers in groene zone
Solana (SOL) koers op kantelpunt: ETF-nieuws belooft uitbraak
Solana (SOL) koers op kantelpunt: ETF-nieuws belooft uitbraak
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Advertentie