Wessel Kersting Wessel Kersting
3 min. leestijd

Render crypto lijkt eindelijk om te keren en doorbreekt cruciaal niveau

AI-munt kan naar $7,10 stijgen ondanks teleurstellend effect Nvidia

Render-RNDR
s
koers-icon
Analyses
Render crypto lijkt eindelijk om te keren en doorbreekt cruciaal niveau

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Render (RNDR), een cryptomunt gericht op gedistribueerde GPU-rendering, heeft onlangs een prijsstijging gezien in anticipatie op de kwartaalcijfers van Nvidia. Ondanks dat de cijfers gisteren hoger binnen kwamen dan verwacht, wisten ze niet de impact te hebben waarop werd gehoopt. We zien dan ook de meeste AI-gerelateerde munten vandaag rood kleuren na een sterke stijging afgelopen week.

Hieronder werpen we een blik op een technische analyse die we eerder hebben gedeeld in onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse render (RNDR) koers

De koers van render was de afgelopen maanden hard gedaald, maar zag afgelopen week een sterke stijging in aanloop naar de Nvidia-cijfers. De koer lijkt zich mogelijk op te maken voor een trendomkeer. De analisten van Crypto Insiders ziden hier onlangs het volgende over:

“RNDR vertoont een sterk herstel vanaf de hogere timeframe steunzone, wat erop wijst dat de bulls weer grip krijgen op de koers. De koers stuitte eerder op weerstand bij de golden pocket rond de $4,956, maar lijkt nu deze zone te doorbreken.

 

Als RNDR erin slaagt om boven deze golden pocket uit te breken, zou dit een signaal kunnen zijn voor verdere stijgingen richting de $7,10. Dit niveau fungeert als het volgende significante weerstandspunt op de grafiek die doorbroken moet worden voor verdere stijgingen.

 

We blijven RNDR nauwlettend volgen in Discord om te zien of deze bullish beweging zich verder ontwikkelt.”

Datum analyse: 22 augustus. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/3rnZfLzi/

Dalende crypto prijzen? Geen zorgen!

Met derivatenhandel kun je ook in een dalende markt winst maken. BloFin biedt de tools om van elke marktbeweging te profiteren. Registreer nu via onze link en claim tot $300 aan bonussen. Benut zo elke kans in de cryptomarkt!

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Bitcoin-eenjaar-geleden-rekensom-wat-1000euro
Rekensom: Wat €1000 in Bitcoin een jaar geleden nu waard zou zijn
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Cardano op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Cardano (ADA) op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Bitcoin is tikkende tijdbom: indicatoren wijzen op stijging naar $150.000
Bitcoin maakt zich op voor grote sprong, maar eerst volgt een dip
Advertentie