Wessel Kersting Wessel Kersting
02/07/2024 19:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/07/2024 17:21

Polygon onthult grote stap die MATIC flink omhoog kan sturen

Polygon-MATIC
Analyses
Polygon onthult grote stap die MATIC flink omhoog kan sturen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Polygon (MATIC), een layer-2 platform voor Ethereum, heeft onlangs een belangrijke rebranding aangekondigd. MATIC gaat de overstap maken naar de nieuwe POL-token als onderdeel van de Polygon 2.0 routekaart.

Deze stap wordt gezien als een belangrijke vooruitgang voor Polygon, met de verwachting dit dit de MATIC-koers positief beïnvloeden kan door bredere adoptie en toenemende investeringen.

De onderstaande analyse is afkomstig uit onze Discord-omgeving. Hier delen analisten als eerst hun diepgaande inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse polygon (MATIC) koers

MATIC is recent flink gedaald, maar deze daling remt inmiddels eindelijk af, en de koers lijkt mogelijk zelfs een omkeer te maken. De analisten van Crypto Insiders zeiden onlangs hierover het volgende in Discord:

“Voor MATIC hadden we verdere dips verwacht naar de groene box, en die hebben we ook gehad. Op dit moment handelt de munt binnen deze groene zone. Hoewel MATIC momenteel niet veel kracht vertoont, biedt de technische analyse een goede risk-reward verhouding.

 

Het verwachte patroon heeft zich perfect uitgespeeld, en we wachten nu op verder bullish momentum. Het is daarbij cruciaal dat MATIC boven de invalidatiegrens van $0,31 blijft. Een bevestiging voor een verdere stijging zou een doorbraak van de $0,80 zijn. 

 

Wij houden de koersontwikkelingen nauwlettend in de gaten in Discord. Als de bullish trend zich voortzet, kunnen we mogelijk profiteren van de huidige prijsniveaus. Desondanks blijven we voorzichtig en monitoren we de markt om onze strategie indien nodig aan te passen.”

Datum analyse: 1 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/w3hm93fh/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Cryptomunt onploft met 366% na lancering op Bybit, investeerders enthousiast
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Solana koers explodeert door historisch ETF-nieuws
Waarom daalt bitcoin tot onder $60.000? Drie mogelijke redenen
Waarom daalt bitcoin tot onder $60.000? Drie mogelijke redenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Thorchain (RUNE) daalt dieper dan verwacht, maar kan met 100% stijgen
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Bitcoin en crypto blijven dalen, Nederlandse analisten leggen uit waarom
Bitcoin en crypto richting afgrond, Nederlandse experts delen nieuw plan
Chainlink lijkt klaar voor sterke stijging na Fidelity deal
Unieke crypto lijkt op het punt te staan om weer hard te stijgen
Advertentie