Wessel Kersting Wessel Kersting
4 min. leestijd

Nederlandse experts delen 2 crypto die hard kunnen stijgen

AVAX en ETH onder de loep: Analyse van cruciale prijsniveaus en trends

Ethereum-ETH Avalanche-AVAX
s
koers-icon
Analyses
Nederlandse experts delen 2 crypto die hard kunnen stijgen

Foto: Who is Danny/Shutterstock

Recent hebben onze topanalisten Albert Coppens en Ivan Lagana weer een reeks nieuwe analyses gedeeld met de leden uit onze Discord community.

Dit artikel richt zich op de twee analyses waar de analisten opvallende ontwikkelingen zien plaatsvinden. Het gaat dan om analyses voor avalanche (AVAX) en ethereum (ETH) die we nu met iedereen delen.

Avalanche (AVAX) maakt zich klaar voor een stijging van 80%

Voor AVAX deelden de analisten vorige week de onderstaande analyse. We zien dat AVAX inmiddels door de verwachten grens breekt:

“AVAX vertoont sterke tekenen van herstel en lijkt op het punt te staan om door de grens rond de $28 te breken. Een doorbraak zou een positief signaal zijn en duidt op een voortzetting van de opwaartse trend.

 

Onze analisten verwachten dat AVAX na deze doorbraak verder kan stijgen richting de $37, mogelijk via een diagonale route zoals aangegeven in onze grafieken. Hoewel een korte correctie na het bereiken van deze zone mogelijk is, blijft de lange termijnverwachting positief.

 

We handhaven onze positie vanuit de groene box en blijven optimistisch over een verdere stijging richting de $50 of hoger, wat een stijging van 80% zou betekenen vanaf de huidige prijs. Het is cruciaal dat AVAX boven de $28 steun vindt om de bullish marktstructuur te behouden.”

 

Datum analyse: 20 september. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/MjYls2sn/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Belangrijke zones voor ethereum (ETH) om in de gaten te houden

Ethereum lijkt in een wat moeilijkere positie te verkeren, maar als het sentiment bijdraait, ligt voor ETH ook een sterke stijging in het verschiet. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit:

“ETH bevindt zich momenteel in een neutrale fase zonder duidelijke richting. De koers beweegt voornamelijk zijwaarts na een aanzienlijke daling in augustus, en onze analisten zien een mogelijk drie-golfpatroon dat nog niet is voltooid.

 

De belangrijkste zones om in de gaten te houden zijn $2.800 aan de bovenkant en $1.915 aan de onderkant. Een doorbraak boven de $2.800 kan een verdere stijging naar $3.223 in gang zetten, wat neerkomt op een toename van ongeveer 30%. Echter, zolang de $2.800 niet doorbroken wordt, blijft voorzichtigheid geboden. Aan de onderkant biedt $1.915 sterke steun, en een breuk hieronder kan duiden op een verdere daling naar $1.762.

 

Wij zullen de prijsactie nauwlettend volgen, vooral vanwege de correlatie met BTC. Als BTC verder stijgt, kan dit ETH ondersteunen in een opwaartse trend. Voor nu is het echter belangrijk om geduld te hebben en beide zones goed in de gaten te houden.”

 

Datum analyse: 25 september. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/wDTaXvW9/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder willen verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Slecht belastingdienst nieuws: Nieuwe vermogensbelasting in 2027 blijkt onmogelijk
Crypto nog niet uitgecasht? Je betaalt alsnog belasting
“Einde van crypto-anonimiteit”: AI verandert spelregels voor belastingdiensten
Satoshi's reden voor Bitcoin limiet van 21 miljoen onthuld in e-mail
Beweging door Satoshi? Bitcoin wallet ontwaakt na 15 jaar
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin schiet langs $65.000, memecoins als DOGE, SHIB & PEPE exploderen
Bitcoin op rand van uitbraak na rentebesluit: koers nadert cruciaal punt
Render stapt over van Ethereum naar Solana: experts delen verwachtingen
Render stapt over van Ethereum naar Solana: experts delen verwachtingen
Cardano op rand van uitbraak met lancering van project Midnight
Cardano op rand van uitbraak met lancering van project Midnight
Advertentie