Wessel Kersting Wessel Kersting
3 min. leestijd

NEAR stevent af op koersbodem: einde daling in zicht voor AI-crypto

Analisten voorspellen nieuwe bullrun na correctieve fase voor NEAR

NEAR Protocol-NEAR
s
koers-icon
Analyses
NEAR stevent af op koersbodem: einde daling in zicht voor crypto

Foto: rafapress/Shutterstock

NEAR Protocol (NEAR) heeft laten weten dat hun X (voorheen Twitter) account op 4 september gehackt werd en gebruikt werd om misleidende berichten te verspreiden. Het team onderzocht het incident en bevestigde dat er geen verdere bedreigingen of pogingen tot phishing waren. NEAR blijft zich inzetten voor een gedecentraliseerd internet en roept de gemeenschap op om deel te nemen aan hun aankomende hackathon en evenement in Bangkok.

Hieronder werpen we een blik op een technische analyse die we eerder hebben gedeeld in onze Discord-omgeving, waar analisten diepgaande inzichten delen over de cryptomarkt en andere markttrends.

Nieuwe instapkansen voor NEAR protocol (NEAR)

De analisten van Crypto Insiders hebben weer een blik op de NEAR koers geworpen en kwamen tot de volgende conclusie:

“NEAR blijft een neerwaartse trend volgen op de korte termijn. We zien dat de koers niet in staat is geweest om een significante opwaartse beweging te maken en bevindt zich momenteel onder de 123,6% Fibonacci-extensie rond $4,02. Dit suggereert dat er nog steeds veel verkoopdruk is op de markt.

 

We kijken naar een mogelijke verdere daling richting de groene box rond de $2,50, wat overeenkomt met de 200% Fibonacci-extensie van de huidige correctieve wave. Deze zone zou een sterke steun kunnen bieden voor een potentiële ommekeer, maar dit hangt af van hoe de bredere markt zich ontwikkelt.

 

Op de langere termijn blijven we echter bullish over NEAR. De huidige prijsactie lijkt een correctieve fase in een grotere bullish trend, waarbij de huidige daling mogelijk de laatste uitverkoop is voordat een nieuwe opwaartse cyclus begint. We houden de situatie goed in de gaten in Discord en blijven alert op tekenen van een potentiële bodemvorming.”

Datum analyse: 4 september. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/CNUmjmvQ/

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Amateur bitcoin miner krijgt door toeval de jackpot, in één klap rijk
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, twijfelt over onverwacht fortuin
Vrouw (26) ontving €2,5 miljoen in crypto, worstelt met nieuwe realiteit
Bitcoin-eenjaar-geleden-rekensom-wat-1000euro
Rekensom: Wat €1000 in Bitcoin een jaar geleden nu waard zou zijn
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Wat kan Bitcoin fataal worden en de koers naar €0 sturen?
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Bitcoin is tikkende tijdbom: indicatoren wijzen op stijging naar $150.000
Bitcoin maakt zich op voor grote sprong, maar eerst volgt een dip
Cardano op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Cardano (ADA) op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Advertentie