Khiem Nguyen Khiem Nguyen
3 min. leestijd

NEAR op kantelpunt: crypto-experts delen 2 belangrijke scenario’s

Doorbraak of terugval? Analisten voorspellen volatiele periode

NEAR Protocol-NEAR
s
koers-icon
Analyses
NEAR op kantelpunt: crypto-experts delen 2 cruciale scenario's

Foto: Mircea Moira/Shutterstock

NEAR Protocol (NEAR) profileert zich als een platform voor gedecentraliseerde applicaties (dApps), met een sterke focus op kunstmatige intelligentie (AI). Dankzij hun innovatieve sharding-technologie en AI-integratie maakt NEAR efficiëntere transactieverwerking en schaalbare AI-oplossingen mogelijk. Dit verlaagt niet alleen de kosten en verhoogt de snelheid voor ontwikkelaars, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden voor AI-gedreven applicaties binnen het blockchain-ecosysteem.

Hieronder duiken we in een exclusieve technische analyse, afkomstig uit onze Discord-community. Hier delen onze analisten dagelijks hun laatste inzichten en analyses over de cryptomarkt, vaak uren voordat ze elders opduiken.

Technische analyse Near Protocol (NEAR)

De analisten van Crypto Insiders hebben aangegeven dat NEAR op een cruciaal niveau staat en dat er een duidelijke beweging in beide richtingen mogelijk is. Zij beschreven onlangs de volgende twee scenario’s voor NEAR in Discord:

“NEAR werd afgewezen rond $5,76 en viel terug naar $4,70. Nu beweegt de koers richting $5,20, een belangrijk weerstandsniveau dat in het verleden meerdere keren als plafond heeft gefungeerd.

 

Als NEAR erin slaagt deze grens te doorbreken, kan dit leiden tot een verdere stijging richting $6,50, het volgende belangrijke niveau. Mocht de koers er echter niet in slagen om door $5,20 heen te breken, dan is een terugval naar de steun van $4,70 zeer aannemelijk.

 

De prijsactie rond deze twee niveaus zal bepalen of NEAR genoeg kracht kan verzamelen voor een opwaartse beweging of dat een neerwaartse correctie op korte termijn waarschijnlijker is. In Discord updaten we onze analyse zodra het duidelijk wordt welke richting de koers kiest.”

 

Datum analyse: 7 oktober. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/UdZEufmX/

Tip van de redactie: OKX geeft bitcoin weg

Met DNB-goedkeuring introduceert OKX de meest complete crypto app van Nederland. Nieuwe klanten krijgen €50 in Bitcoin na een eerste transactie van €100. Profiteer van de eenvoudige interface, gunstige kosten en eenvoudige iDEAL-stortingen. De promotie loopt 14 dagen vanaf registratie.

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Khiem Nguyen

Khiem is bij Crypto Insiders begonnen als stagiair en begon in die hoedanigheid al snel met het schrijven van fundamentele analyses voor de Premium community. Sinds september 2024 deelt hij zijn kennis ook op de reguliere nieuwssite van Crypto Insiders.

Net binnen
Trending
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin-whale uit 2009 dumpt miljoenen vlak voor Satoshi-onthulling
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Bitcoin houders opgelet: de geschiedenis kan zich gaan herhalen
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Man verliest 7000 bitcoins met één verkeerde worp, €424 miljoen weg
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Het grote Bitcoingeheim onthuld, moeten we ons zorgen maken?
Bitcoin-Kurs schießt in die Höhe – Fed senkt Zinsen überraschend um 0,5 %
Bitcoin koers krijgt steun van onverwachte economische factoren
Advertentie

Trending Analyses nieuws

PEPE begint aan voorspelde stijging en overtreft Solana in volume
PEPE begint aan voorspelde stijging en overtreft Solana in volume
Bitcoin balanceert op $62.000 rand: nieuwe inzichten van onze experts
Bitcoin-experts delen koersvoorspellingen met escalatie Midden-Oosten
Van 'Uptober' naar 'Octobear': Bitcoin onder druk voor belangrijke dag
Van ‘Uptober’ naar ‘Octobear’: Bitcoin onder druk voor belangrijke dag
Advertentie