Wessel Kersting Wessel Kersting
2 min. leestijd

Insider update: Polygon (MATIC) koers volgt opvallend patroon

s
koers-icon
Analyses
Bitcoin koers op cruciaal punt: MVRV-indicator test belangrijke lijn

Foto: ST House Studio/Shutterstock

In dit artikel delen we een analyse van polygon (MATIC), afkomstig uit onze Premium omgeving. We werpen een blik op de recente ontwikkelingen en onze verwachtingen voor de MATIC koers in de komende periode. Zo kun je zelf weloverwogen beslissingen maken.

Mocht je na het lezen meer analyses willen of vragen hebben, dan nodigen we je graag uit om voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode te starten in onze Premium omgeving. Hier kom je in contact met onze community en analisten. Let op: dit is geen financieel advies, maar slechts een inzicht geboden door onze experts.

Experts verwachten 39% stijging in Solana – is nu instappen verstandig?
Experts verwachten 39% stijging in Solana - is nu instappen verstandig?

Technische analyse polygon (MATIC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse gedeeld voor de MATIC koers in de Premium omgeving. Hierin deelden zij het volgende:

“MATIC laat duidelijk zien dat het momentum aan zijn kant staat; de coin lijkt zijn grenzen te hebben doorbroken en is op zoek naar hogere niveaus.

Eerder hadden we onze ogen gericht op een cruciale steunzone tussen de $0,40 en $0,50. De koers heeft deze zone mooi gerespecteerd. Nu ontvouwt zich een 12345 Elliott Wave patroon naar boven.

Onze verwachting is dat we in de nabije toekomst waarschijnlijk de regio tussen de $0,70 en $1 zullen opzoeken. Alles wijst erop dat MATIC een bijzonder positieve fase ingaat.”

 

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/ALkxQmJE/

Op zoek naar een betrouwbare partij om MATIC te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Cryptomarkt houdt adem in: Europese Centrale Bank verlaagt rente
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Bitcoin gaat deze week de belangrijkste dag van het jaar tegemoet
Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe
Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe
Cardano op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Cardano (ADA) op rand van uitbraak na update: deze prijs is cruciaal
Advertentie