Wessel Kersting Wessel Kersting
2 min. leestijd

Hoe crypto-experts Solana’s stijging van 60% nauwkeurig voorspelden

Solana-SOL
s
koers-icon
Analyses
Render stapt over van Ethereum naar Solana: experts delen verwachtingen

Foto: tomeqs/Shutterstock

Solana (SOL), een blockchain bekend om zijn hoge snelheid en efficiëntie, staat vandaag in de schijnwerpers.

We blikken terug op een eerdere analyse die nauwkeurig de koersverwachting voor SOL voorspelde. Deze analyse werd als eerst gedeeld in onze Discord community, waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Technische analyse Solana (SOL) koers

In deze analyse nemen we een stap terug en blikken we terug op een eerder gedeelde voorspelling in onze Discord omgeving. Het is interessant om te zien hoe deze analyse goed op schema loopt en de huidige marktbewegingen nauwkeurig heeft weten te volgen.

De voorspelling van toen is nog steeds relevant vandaag, wat de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze analyses onderstreept. Dus, laten we er eens dieper in duiken.

Op 15 april hebben de analisten van Crypto Insiders de onderstaande grafiek gedeeld. Hierin identificeerden ze een interessante zone waar een neerwaarts patroon leek af te ronden. Zij voorspelden vervolgens een sterke stijging vanuit deze groene koopzone.

Enkele weken later zien we dat de koers perfect in de groene zone terechtkwam met een eerste bodem op $121 en vervolgens op $118. Dit bood de analisten nieuwe kansen om in te stappen.

Vanuit deze punten steeg de SOL koers met ongeveer 60% richting de lokale piek rond $190. Tot nu toe is deze positie voor de analisten binnen onze Discord omgeving zeer succesvol gebleken en ze verwachten nog verdere stijgingen.

Datum analyse: 15 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FaNZWlsV/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Stokoude bitcoin whale komt tot leven, maakt gigantische winst
Cryptomysterie: $233 miljard aan bitcoin spoorloos verdwenen
Crypto beurs Binance lovend over vooroplopend crypto land
Midden-Oosten ontketent crypto-storm: $338 miljard omgezet
€35 miljard-fiasco terra was ‘een kaartenhuis dat instortte’
Terra (LUNA): Van €50 miljard naar $0, hoe het gebeurde
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
Langverwachte stap in crypto door PostNL: opvallende verkoop vandaag gestart
XRP crasht: SEC gaat in hoger beroep tegen Ripple
XRP crasht: SEC gaat in hoger beroep tegen Ripple
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Artificial Superintelligence Alliance kan 50% stijgen na enorme whale-koop
Artificial Superintelligence Alliance kan 50% stijgen na enorme whale-koop
Bitcoin nadert cruciale uren: volatiliteit dreigt met banenrapport
Bitcoin houdt hart vast voor volatiele week met marktverschuivende data
Bitcoin-experts delen koersvoorspellingen met escalatie Midden-Oosten
Bitcoin-experts delen koersvoorspellingen met escalatie Midden-Oosten
Advertentie