Wessel Kersting Wessel Kersting
3 min. leestijd

Fantom koers explodeert met 34% en whale-activiteit met 173%

Fed-renteverlaging trekt grote investeerders naar FTM-token

Fantom-FTM
s
koers-icon
Analyses
Fantom koers explodeert met 34% en whale-activiteit met 173%

Foto: rafapress/Shutterstock

Fantom (FTM) trekt de aandacht van grote investeerders na de recente renteverlaging door de Federal Reserve. Het project ziet een opmerkelijke toename in transacties door zogenaamde whales. Deze plotselinge stijging in activiteit van grote spelers suggereert een hernieuwde interesse in Fantom

Gegevens van Santiment tonen aan dat het aantal grote transacties voor FTM met een indrukwekkende 173% is gestegen in de afgelopen dagen. Deze verhoogde activiteit gaat gepaard met een prijsstijging van 12% voor de FTM-token.

Hieronder duiken we in een exclusieve technische analyse, afkomstig uit onze gratis Discord-community. Hier delen onze analisten dagelijks hun laatste inzichten en analyses over de cryptomarkt, vaak uren voordat ze elders opduiken.

Litecoin bereikt indrukwekkende mijlpaal, maar markt blijft onzeker
Litecoin bereikt indrukwekkende mijlpaal, maar markt blijft onzeker

Technische analyse fantom (FTM) koers

Enkel dagen geleden deelden de analisten van Crypto Insiders de onderstaande analyse in Discord. Hierin voorspelden ze een sterke stijging, die inmiddels heeft plaatsgevonden. De FTM-koers staat deze week maar liefst 34% in het groen.

“FTM heeft recent een sterke beweging gemaakt vanuit de support box rond $0,366 en is daarbij gestegen naar nieuwe lokale highs. Hierdoor is de bullish structuur herwonnen.

 

Het is nu belangrijk dat FTM standhoudt boven de support rond de $0,53, wat kan dienen als basis voor een verdere stijging. Indien de koers boven dit niveau blijft, verwachten we dat FTM verder zal klimmen en mogelijk nieuwe highs kan bereiken.

 

Echter, mocht de support op $0,53 niet standhouden, dan is het mogelijk dat de koers terugvalt richting de eerdere supportzone rond $0,366. We blijven de prijsontwikkeling goed in de gaten houden in Discord om te zien of de bullish structuur intact blijft.”

Datum analyse: 19 september. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Dyk3gF2E/

Tip van de redactie: OKX maakt comeback in Nederland

Met DNB-goedkeuring introduceert OKX de meest complete crypto app van Nederland. Nieuwe klanten krijgen €20 in Bitcoin na een eerste transactie van €100. Profiteer van de eenvoudige interface, gunstige kosten en eenvoudige iDEAL-stortingen. De promotie loopt 14 dagen vanaf registratie.

Meer van dit soort updates ontvangen?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Geen tijd om al het nieuws op de voet te volgen? Luister & volg onze podcast op spotify,  Apple podcast of kijk ‘m terug op Youtube  – Ivan en Raoul praten je helemaal bij.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
PlanB ‘verliest’ al zijn bitcoin tijdens een zeilavontuur
arnhemmer-met-miljarden-aan-crypto-wil-niet-op-lijst
Arnhemmer met €3,6 miljard aan crypto wil niet op lijst naast Taylor Swift
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoen vandoor
Cryptobeurs gehackt: dieven gaan er met tientallen miljoenen vandoor
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Cryptoproject verdwijnt met geld van investeerders, oprichters foetsie
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Zeer gewilde crypto op Nederlandse markt nu beschikbaar op Bitvavo
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe
Artificial Superintelligence Alliance stijgt hard, whales slaan toe
Ripple-experts: XRP dreigt scherp te dalen ondanks Grayscale-nieuws
Ripple-experts: XRP dreigt scherp te dalen ondanks Grayscale-nieuws
THORChain stijgt explosief, precies zoals crypto-experts voorspelden
Bitcoin maakt zich op voor rally ondanks zorgen rentebesluit
Advertentie