Wessel Kersting Wessel Kersting
2 min. leestijd

Ethereum stijgt in aanloop naar ETF’s: experts delen prijsdoelen

Ethereum-ETH
s
koers-icon
Analyses
Bitcoin worstelt met $61.000, maar Avalanche en AI-tokens stijgen hard

Foto: tomeqs/Shutterstock

Ethereum (ETH), de op een na grootste cryptocurrency na bitcoin, trekt momenteel veel grote investeerders aan in afwachting van de lancering van exchange-traded funds (ETF’s) in de Verenigde Staten. Deze investeerders verwachten dat de lancering van deze ETF’s de prijs van Ethereum aanzienlijk zal verhogen, vergelijkbaar met de stijging die BTC zag na de introductie van zijn ETF’s.

Hieronder werpen we een blik op een recente technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De koers van ethereum toont na een flinke daling de afgelopen dagen weer wat kracht. De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe ETH-analyse gedeeld in ETH, die luidt als volgt:

“Na een onverwachte beweging in de markt, zien we dat ETH toch goede support heeft gevonden rond de $2.800. De technische structuur is grotendeels intact gebleven, en we blijven optimistisch over de toekomst van ETH.

 

De koers heeft een mooie bounce laten zien vanaf het groene supportgebied en lijkt nu op weg naar boven. Ons eerste doel ligt rond de $3.260, wat overeenkomt met het 61,8% Fibonacci-niveau. Daarna zouden we een verdere stijging kunnen zien richting $3.395, het 50% Fibonacci-niveau.

 

Zolang de steun rond $2.800 standhoudt, blijven we positief over de toekomstige prijsontwikkeling van ETH. We blijven de situatie goed in de gaten houden in Discord.”

Datum analyse: 9 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KMXdzFWD/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk - eindigde in nachtmerrie
Man kocht 334K bitcoins voor €0,01 per stuk – eindigde in nachtmerrie
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen - waarschuwing voor senioren
Vrouw (83) beroofd van €1,3 miljoen – waarschuwing voor senioren
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin op scherp, zet woensdag en donderdag in je agenda
Bitcoin daalt, recessie dreigt - Nederlandse analist deelt zijn plan
Bitcoin daalt, recessie dreigt – Nederlandse analist deelt zijn plan
Solana ziet activiteit afnemen nu memecoin hype afneemt
Solana-gebruikers opgelet: Tokens kunnen plots vernietigd worden
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Waarom Ripple (XRP) nog een flinke crash kan maken
Waarom Ripple (XRP) nog een flinke crash kan maken
Crypto-experts voorspellen AVAX rally met aankondiging Avalanche 9000
Crypto-experts voorspellen AVAX rally met aankondiging Avalanche 9000
Bitcoin experts voorspellen eerst $50.000, daarna rally naar $80.000
Bitcoin experts voorspellen eerst $50.000, daarna rally naar $80.000
Advertentie